1 Emmeloord SC 5       15        12        1          2          37        50        24
2 MSC 3                       13        12        0          1          36        86        21
3 Blankenham 1            14        10        2          2          32        58        27
4 Ruinerwold 3              15         9         1          5          28        57        40
5 RKO 2                       15         8         1          6          25        43        38
6 Renado 3                   15         8         1          6          25        42        40
7 Oldemarkt FC 3         16         7         3          6          24        35        28
8 Emmeloord SC 6       16         7         2          7          23        50        50
9 Oosterstreek 2           16         4         2          10        14        26        56
10 Mildam 2                  16         3         0          13         9         26        56
11 Kuinre 2                   15         2         2          11         8         37        86
12 Read Swart 3           14         0         1          13         1         20        64

Met nog maar een puntje voorsprong op de nummer twee moeten we vandaag tegen Kuinre.Kuinre heeft de meest gepasseerde achterhoede.Ze hebben 86 doelpunten tegen en als je dat afzet tegen ons met 24 doelpunten dan ligt hier vandaag een goede kans voor de volle 3 punten.
Je merkt goed dat het einde van het seizoen in beeld komt.Mo, Abdul Hakim en Said zijn er niet bij door blessure. Hassan en Peter en Younes beginnen al geblesseerd aan de wedstrijd. En verder loper er nog een paar met kleinere blessures. Dan hebben we Karim nog die zijn derde wedstrijd pas weer speelt na zowat een jaar blessure leed aan zijn knie en Karim is daardoor gewoon nog niet in staat om er vol in te gaan.

Ik noem de wedstrijd vandaag de wedstrijd, De wedstrijd van de gemiste kansen.

De meest ongelofelijke ballen gingen er gewoon niet in. Spelers van ons die de bal zowat op de doellijn hadden en die bal er gewoon NIET in kregen. Ik denk dat we wel 8 opgelegde kansen hebben gemist.

Het begin zag er heel hoopvol uit, want het was Hamza in de 8e minuut die de score opende. Vanaf een meter of elf schoot hij de bal keurig binnen na een knappe steekpass van Suber. 0-1 We bleven druk zetten en dat resulteerde na 2 minuten al weer in de volgende kans. Suber geeft een steek pass op Adil, die Nabil in stelling bracht, maar die schoot tegen de paal. Rond de 12e minuut was de druk van ons zo hoog dat de dikste speler van Kuinre niet anders kon dan de bal achter zijn eigen keeper te schieten, maar dat ging zo ijzingwekkend hard dat we echt stonden te kijken van waar komt dit vandaan. We kunnen de man echter alleen dankbaar maar zijn 0-2

Na dit eerste kwartier stopte het betere voetbal en verknoeide we echt de ene na de andere kans. We gingen de rust in met de twee nul voorsprong en wat Farid ook probeerde in de rust hij kreeg de mannen niet echt scherp.
Ergens halverwege de tweede helft begon het er donker voor ons uit te zien, want Kuinre begon meer en meer te voetballen. Riaz had eerst een hele knappe reflex redding en de afvallende bal werd zo onwijs hard ingeschoten dat hij echt 100 % kansloos was en geen schuld had aan de 1-2. Na dit tegendoelpunt rechte we iets onze wat kromme rug en heeft Kuinre geen echte kansen meer gehad en ergens in de 75e minuut was het Nabil die wederom een pass van Suber kreeg en die hij handig over zijn tegenstander wipte en die kon eigenlijk niet anders dan hands maken. Miste we verleden week nog een strafschop, deze week deed Nabil het zelf en schoot de bal werkelijk onberispelijk half hoog links in de hoek binnen 1-3

Kuinre vond het de laatste 15 minuten prima en vooral de toeschouwers langs de kant waren verbaasd over de
kansen die we al gemist hadden en ook nog bleven missen.

Wat zei Ronald Koeman….. als je slechte wedstrijden ook weet te winnen dan ben je in staat om kampioen te worden.
Nou, daar moeten wij dat moed uit kunnen halen.

Na afloop hebben we met een heel stel team genoten gezamenlijk naar de wedstrijd PSV - Ajax gekeken.
wat zakken chips en nootjes weg gekauwd en lekker chinees gehaald en genoten van de spannende wedstrijd
en genoten van de onderlinge strijd tussen PSV supporters en Ajax supporters.

Man of the match???????
Ik heb een tijd lopen te dubben tussen twee spellers.
Bekir en Suber.
Bekir omdat hij zoals altijd gewoon echt super speelt.
Dat is een beetje als je elke week bloemen voor je vrouw mee neemt. het valt pas op als je een keer geen bloemen mee neemt.
Maar vandaag was het Suber die de man van de wedstrijd was.
Het was Suber die de ene na de andere steekpass gaf, twee doelpunten kwamen van een assist van hem.
Verder heeft hij zich helemaal rot gelopen en heel veel vuil werk voor anderen opgeknapt.

Donderdag 18-04-2013  om 6 uur vertrekken voor een avond wedstrijd tegen Renado…….