Zuidwolde - SCE 4

03-03-2013 - Vandaag de 2de wedstrijd na de winterstop, we vertrokken met 12 wedstrijd fitte spelers. Sce begon sterk en won elk duel. Dit zorgde ook dat we 0-1 voorkwamen door onze gastspeler, die na een goede actie netjes afrondde. Na een half uur raakte we de grip kwijt en leidde ook vaak onnodig balverlies. Zo maakte Zuidwolde net voor rust 1-1. Dit was natuurlijk zuur net voor rust. Toch hadden we het gevoel dat we deze wed konden winnen, en begonnen goed aan de tweede helft. Weer hadden wij de meeste kansen, maar vaak was het, geluk niet aan onze zijde. sce bleef het beste van het spel houden, maar pas na de 4-2 knakte er pas wat bij Zuidwolde. De laatste 20 min konden wij de wedstrijd rustig uitspelen. Doelpunten makers vandaag: