wedstrijdverslag ruinerwold d2 -emmeloord d1

02-03-2013  - Eindelijk was het weer zover dat de competitie weer begon. meteen een uitwedstrijd in de middag in ruinerwold.
de aftrap was om 2.00 uur in de middag . we begonnen scherp aan de wedstrijd maar hadden wat moeite met het hobbelige veld en het was best wel frisjes.
gelukkig scoorden we snel de 1-0 door merijn . dat voetbalt wat makkelijker als je voorstaat. de eerste helft liepen we door naar 4-0 en vlak voor de rust viel ik uit met een blessure .toen hadden we geen wissels meer want twan en tigo waren ziek. de tweede helft begonnen we niet scherp en scoorde de tegen partij. het spande er om maar gelukkig scoorden we nog twee doelpunten en was de wedstrijd gespeeld. het werd uiteindelijk 1-6 voor ons en we wonnen onze eerste wedstrijd van de competitie. door jesse