Vandaag moesten we aantreden zonder de geblesseerden Damian en Irene, maar ook waren
Marc en Lucas niet aanwezig, zo ook de coach Jacob, de laatste 3 waren op bezoek bij
Barcelona, we konden namelijk niet allemaal mee.
Gelukkig konden we wel beschikken over Ian.
De aftrap was 12.30 uur.
De wedstrijd is amper 3 minuten oud, de bal komt bij toeval bij een spits van Sneek, deze weet
simpel de keeper te omzeilen en schiet de 0-1 binnen. Even later een geweldige voorzet van
Olav op Otis, echter deze stond net buitenspel. Hetzelfde kunstje even later weer, maar dit keer
krijgt Otis de bal niet goed onder controle en de keeper vangt de bal. Door veel hang- en trekwerk
aan de zijde van SCE besluit de scheidsrechter een vrije trap te geven aan Sneek, Tim stond goed
en weet voortreffelijk redding te brengen.
Een vrije trap voor SCE, de bal komt voorin en de strijd gaat om een verdediger van Sneek en onze
Luuk, helaas de verdediger wint. De eerste 20 minuten doen beide partijen niet veel voor elkaar
onder, waarbij SCE mogelijk iets feller op in de duels kan zijn. Een vrije trap voor SCE, Olav neemt deze, en ondanks een snoeihard schot kan de keeper ternauwernood redding brengen/.
Via de rug van Ian, wordt er een corner genomen door Sneek, deze schiet uitstekend op een vrijstaande
spits van Sneek en weet simpel de 0-2 binnen te tikken. In de 21e minuut, waar was de verdediging.
In de 25e minuut krijgt Sneek een vrije trap en wederom valt er een goal 0-3.
En of het nog niet genoeg is in de 27e minuut komt een bal van Sneek op de lat van Tim’s goal
kaatst terug in het veld, en ja hoor daar is de 0-4. Een zoveelste overtreding op Olav zorgt weer voor
vrije trap SCE, maar op de een of andere manier wil het vandaag voorin absoluut niet lukken.
Olav besluit nu ook eens bij een tegenstander een overtreding te maken, en de vrije tap die volgt gaat net over.
Ondanks, dat we proberen te voetballen, lukt het maar niet. Rust 0-4.

In de 2e helft komt Stefan voor Justin , SCE is in het begin ook steeds meer op de helft van
Sneek. Dit geeft de burger moed. Een mooie pass van Luuk op Jason, maar deze loopt zichzelf
vast in de verdediging van Sneek. Even later een beste pass op Otis , deze gaat alleen op
de keeper af, maar een doelpunt blijft uit. Dan door super geklungel in de achterhoede is het Sneek
die de 0-5 binnenschiet. Koen weet zo af en toe de spitsen van Sneek af te troeven.
Niels geeft een mooie voorzet op Otis, maar de bal gaat net iets te hard, zodat de keeper van Sneek de
bal simpel kan vangen. In de 23e minuut wordt het nog erger voor SCE, want Sneek schiet ook de 0-6 binnen de touwen. Dan door balverlies van Jeroen komt een spits van Sneek alleen voor Tim,
maar deze weet weergaloos redding te brengen. Gelijk hier achteraan schoffelt iemand van SCE een speler van Sneek onderuit in het strafschopgebied een penalty is het gevolg. En de 0-7 is een feit.
Ook Sneek maakt een handsbal, vrije trap wordt genomen door Justin brengt de bal voor de kist
En Olav kopt de bal, maar de keeper heeft vangbal. Dan het eindsignaal helaas 0-7 verloren tegen de
nummer 2 van de ranglijst, Hopelijk a.s. zaterdag een beter resultaat tegen de koploper Meppel en dit