emmeloord e2-tonego e1

Het is koud heeeel koud op ons mooie sportpark, Het waait het regent, en iedereen vraagt zich af of het wel doorgaat. Maar omdat we niks horen gaan 9 man zich omkleden voor de tweede wedstrijd van deze voorjaarscompetitie. Wel gelijk een topper. E2 die vorige week flevo-boys met 6-4 versloeg, en tonego dat espel met 6-3 versloeg. Dus de nummer 1 tegen de nummer 2. Het begin van de wedstrijd, is het voor beide teams aftasten geblazen, en door de kou is het begin voor de toeschouwers niet zo veel aan. Dat veranderd, toen emmeloord de druk ging opvoeren, en na een minuut of 12 is het soufian met een mooie actie, de achterlijn haalt voorgeeft en djurre die de laatste man van tonego uitspeelt en de 1-0 op het bord zet. Tonego is van slag, en e2 profiteert ervan, want binnen 7 minuten scoort idriss en de laatste man van tonego, en zo een 3-0 voorsprong met de rust zo dacht men bij sce. Een foutje achterin bij e2 en vlak voor rust wordt het 3-1. In de rust vertrekt jesco naar de e1, en met maat 1 wissel moeten we de tweede helft goed zien door te komen. E2 komt als een bliksemschicht uit de kleedkamers en binnen 2 minuten staat het 4-1 op het bord. De wedtsrijd lijkt gespeeld, maar tonego denkt daar anders over. Gelijk na de 4-1 wordt het 4-2 en dus wordt het nog spannend. Maar e2 is niet van slag, en doordat idriss voor de derde keer het doel treft wordt het 5-2 en is het klaar toch????? Nee tonego gaat met de moed der wanhoop aanvallen en de spelers van e2 komen er niet meer uit. Het wordt 5-3 zelfs 5-4 en er zijn nog 10 minuten te spelen. Tien spannende minuten, maar gelukkig wordt het 6-4 in de allerlaatste minuut. Is het dan nu voorbij. NEE tonego maakt gelijk vanaf de aftrap de 6-5. Emmeloord trapt af, en gelukkig de goed leidende scheidsrechter fluit voor het laatst. Een zwaarbevochten overwinning voor de mannen van Eddy en Ate-Jan, maar wel een verdiende zege. Met 6 uit 2 is e2 de koploper. We hebben gezegd voor de competitie dat we voor de titel gaan met zijn allen, en dus is dit een perfecte start voor emmeloord E2. Matige wedstrijd wel gezien van e2, maar we houden het er maar op dat het wel heel erg koud en nat was om te voetballen.