Flevo Boys F11 - SC Emmeloord F3

Zaterdag 29 november stond de uitwedstrijd tegen Flevo Boys F11 op het programma. Ondanks dat het koud was hadden de jongens en meiden van F3 er zin in. Na de warming up begonnen ze sterk aan de wedstrijd en waren ze de eerst vier minuten veel in de buurt van het doel van de Flevo Boys te vinden. Echte doelkansen waren er helaas niet. Na balverlies kon Flevo Boys uitbreken en openden de score op 1-0. Na deze openinggoal waren de Flevo Boys wat sterker dan SC Emmeloord en in de 9e minuut ging een doelpoging van Flevo Boys net naast. Na deze ontsnapping op nog een grotere achterstand kreeg SC Emmeloord de motivatie om een gelijkmaker te maken. In de volgende 10 minuten was SC Emmeloord sterker dan Flevo Boys en schoten de bal enkele malen net naast of op de paal. In de 19e minuut echter werd de gelijkmaker na een hoekschop van Björn mooi ingeschoten door Sverre.

Flevo Boys begon de 2e helft wat sterker aan de wedstrijd dan SC Emmeloord en konden na wat ongelukkig balverlies van SC Emmeloord 2-1 maken. Na deze goal was de wedstrijd zo'n 10 minuten mooi in evenwicht. Echte kansen van beide kanten op een doelpunt bleven echter uit. In de laatste 10 minuten van de wedstrijd kreeg Flevo Boys een grote kans op 3-1 maar de bal ging net naast de goal. Na deze doelpoging kreeg SC Emmeloord via Damian en Sverre nog enkele grote kansen om gelijk te maken maar de bal belandde of tegen de paal of werd door de keeper knap uit het doel gewerkt. Uiteindelijk bleef een doelpunt uit en heeft SC Emmeloord de wedstrijd met 2-1 verloren.

Al met al was het een leuke en spannende wedstrijd waarbij beide teams aan elkaar gewaagd waren. Helaas ging deze wedstrijd net verloren en hebben de jongens en meiden van de F3 wat meer geluk bij de laatste wedstrijd volgende week thuis tegen VHK.