Zaalvoetbaltoernooi SCE D1, 20 december in Ens

Op de eerste dag van de kerstvakantie stonden de bikkels om 8.00 uur klaar voor vertrek naar Ens om een zaalvoetbaltoernooi te spelen! Team 1 bestond uit: Robert, Aaron, Twan, Dennis, Ismael, Youri en Thijs. De eerste wedstrijd was tegen Ens en het was waarschijnlijk het vroege tijdstip wat de reden was van het 0-2 verlies... Ens was veel feller, harder en scherper voor de goal en de overwinning was meer dan terecht.

Wedstrijd twee was tegen onze buren van FB D4 en nu lukte wel alles, 4-1 winst en op naar wedstrijd drie tegen FB D5. Een moeizame 2-1 winst en dit betekende dat we in de finale stonden tegen Ens! Revanche voor het eerdere verlies...
Helaas, helaas was Ens opnieuw te sterk, 1-0 verlies maar nu waren we zeker gelijkwaardig en konden we met opgeheven hoofd het toernooi verlaten.

Toen was team 2 aan de beurt om zijn talenten te showen. Dit team bestond uit: Robert, Djurre, Kevin, Gijs, Mark, Jesco en Souffian.

Hetzelfde programma dus eerst tegen Ens en daarna twee keer FB. Tegen Ens 0-3 verlies, tegen FB twee keer winst met 1-0! Dit betekende 6 punten maar helaas hadden zowel Ens als FB D4 ook 6 punten en waren we op doelsaldo niet geplaatst voor de finale...

En zo eindigde onze eerste seizoenshelft van 2014! Concluderend een prima half jaar, een 2e plaats in de veldcompetitie, een leuke groep jongens die alles voor elkaar over hebben, ouders die altijd klaar staan om te wassen, te rijden en te vlaggen! Nu lekker vakantie en even relaxen. Iedereen fijne kerstdagen en op naar een sportief maar bovenal gezond 2015!

Groeten D1