Zaterdag 13-12-2014. Marknesse F1 - SCE F1 - 2-1

Soms begrijp ik wel dat er eens ruzie kan ontstaan.
Verleden week moesten we in Urk. Ineens waren 20 minuten 19 minuten en mochten we de corner niet meer nemen.
Vandaag was het anders. We stonden met 1-0 voor en de 20 minuten waren voorbij. De scheidsrechter had de fluit om af te blazen.
Maar Marknesse ging in de aanval, dus de fluit ging toch weer uit de mond. Een corner.
Hij liet hem nemen 1-1.
Verdorie. Hadden we daar nu de hele wedstrijd voor lopen vechten. De scheidsrechter had het licht gezien en vrolijk ging het verder. 23 minuten. 24 minuten. Marknesse maakt 2-1 en ineens vind hij zijn fluit weer en floot af. 20% extra tijd zonder dat er iets gebeurd was. Het is niet anders. Wij mopperen zeker niet, maar Zielig voor onze mannen. 40 minuten geknokt en 1-0 gehouden door een doelpunt in de 5e minuut door Jazzley. Verder alle geluk van de wereld. Milan speelde een wereld partij. Haalde achter alles weg. Speelde een fantastische laatste man.
Gaf rugdekking en ving doorgebroken spelers op.
Voor mij The man of The match.
Schoten net voor langs. Net geblokt. Net over. Het bleef maar goed gaan voor ons. Des te verdrietiger dat ze in twee minuten de partij verloren. Maar voor het eerst in de eerste klasse en zo voetballen. Trots op die jongens, wat een knokkers.