Mike, Merijn, Iwan

In de wissel: Niels, Han, Stefan
Geblesseerd (wel inzetbaar); Jason, Natan

Aanvang wedstrijd: 14.00 uur:

Vandaag de lastige uitwedstrijd tegen Kuinre. In de 1e thuiswedstrijd tegen deze ploeg moesten we genoegen nemen met een gelijkspel. Dat waren dan ook gelijk de enige verliespunten, maar toch
we waren gewaarschuwd.  Kuinre komt fel uit de startblokken, maar het is SCE Robin die een scherpe voorzet geeft op Merijn, helaas Merijn krijgt de bal niet onder controle, niet veel later beste pass van Mark op Iwan, deze goochelt teveel met de bal hierdoor lijdt hij balverlies, had natuurlijk de bal af moeten spelen. In de 5e minuut geeft de scheids een discutabele vrije trap aan Kuinre, terwijl de speler gewoon uitgleed, de vrije trap belandt simpel in de handen van Tim. Dan is het Chris die de bal fantastisch speelt op Iwan, deze neemt de bal behendig mee, maar schiet helaas nipt naast.  In de 12e minuut krijgt SCE een vrije trap rechts van de goal, de keeper stompt de bal corner, en Luuk neemt de corner. Lucas speelt vervolgens vanuit het midden de bal scherp op Luuk, deze op zijn beurt schiet de bal door op Merijn, deze heeft een vrije kans op de 0-1, maar een verdediger weet de bal nog net weg te schieten. SCE krijgt kans op kans, maar de bal wil er voorlopig nog niet in.  In de 12e minuut maakt de nr 11 van Kuinre een misselijke overtreding op Luuk, (duwen in de rug) De nr 11 krijgt slechts een officiele waarschuwing.  2 vrije trappen op rij voor Mike en ook 1 voor Luuk, maar beide ballen treffen geen doel.  Robin goeie bal op Luuk, deze gaat mis. Een voorzet van Ivan op Robin wordt door de laatste vet gemist.  Mike een goeie bal op Luuk passt de bal door op Iwan, maar hoe het ook gaat de ballen willen er vandaag niet in, hoeveel kansen moet je krijgen.
Dan krijgt zowaar Kuinre 2 vrije trappen achter elkaar, en bij de 2e vrije trap moet Chris de longen uit zin lijf lopen, om de spits van scoren af te houden, en dit lukt perfect. In de 27e minuut krijgt Mike nog een kansje, maar ook deze bal gaat naast. Een pracht spelletje in het strafschopgebied van Kuinre
Tussen Luuk, Merijn en Mark, waarbij het lijkt of de bal in het doel gaat, maar blijkbaar niet. Een corner rest. In de 33e minuut geeft Lucas een scherpe bal op Ivan deze passt door op Mark, maar via de keeper wederom een corner voor SCE. Kuinre komt er dan opeens uit, door knap verdedigingswerk tussen Koen, Chris en Mike is het gevaar weer geweken voor SCE. We zijn aangekomen in de 37e minuut,
Mike zet de bal voor op Lucas, deze wordt in het penaltygebied onderuit gehaald, en jawel SCE krijgt een terechte penalty. 2 minuten voor de rust neemt Robin de penalty en met een vlammend schot knalt de bal tegen het net, he he he eindelijk de terechte voorsprong. Dan klinkt het rustsignaal.

Via Luuk en verdediger van Kuinre krijgt SCE weer een corner, Luuk neemt de corner, en het is bijna Iwan die de 0-2 maakt, maar net niet. In de 7e minuut ligt Koen daar ineens op het veld, en Luuk schiet de bal verstandig over de zijlijn, Door Frank met de waterzak doet Koen het al snel weer, en het spel kan verder. Koen maakt een overtreding en Kuinre neemt de vrije trap, er komt geen gevaar uit en SCE neemt de touwtjes weer snel in handen. 2 corners op rij voor SCE eerst Mike die de corner neemt, en daarna Luuk  de bal komt bij Iwan terecht, en deze kopt maar net naast. In de 10e minuut maken Koen en Merijn plaats voor Han en Niels. Tim schiet even later de bal ver naar voren, Robin denkt niet na en haalt maar eens flink uit, de bal gaat ver over. Het is weer de nr 11 van Kuinre, die een overtreding maakt op Chris, maar de scheids ziet het als spelen van de bal) het zal wel, leek dus ernstiger dan het was, maar toch vrije trap  Via Roy , Iwan en Lucas krijgt SCE opnieuw een corner, Han krijgt een beste kans nadat Luuk de corner neemt, maar de keeper vangt wederom. Ja en zolang het slechts 0-1 is, moet je geconcentreerd blijven spelen, en dat valt niet mee in de 2e helft,  Dan is het Lucas die wat loopt te pielen met de bal, en komt zowaar nog tot een best schot, de bal gaat maar net over. In de 22e minuut
maken Mark en Iwan plaats voor Jason en Stefan. Via Mike, Luuk komt de bal bij Han, een goeie kans gaat net over. Jammer Han. Een prima combinatie tussen Lucas en Robin wordt al koppend door de keeper gevangen. In de 28e minuut gaat Mike eruit en Natan komt erin. Eindelijk weer eens een afstandsschot van Kuinre, deze treft de bomen, waarbij het resterend blad nu op de grond ligt, zo hoog ging de bal wel. Inmiddels zijn we op een zeer belabberd niveau belandt. Roy zet de bal netjes voor op Stefan, deze denkt de bal voor te trekken, maar hij gaat zelf voor de kans bal stuit via de keeper het veld nog wel in, waarbij Robin nog een klein kansje krijgt. In de 33e minuut neemt Robin de bal mee over het veld, en krijgt de bal zowaar nog bij Han , echter deze bal belandt weer in de handen van de keeper.
Dan maakt Niels volgens de scheids een overtreding, maar ook Kuinre weet met deze vrije trap niets zinnigs uit te richten. Nog een mooie combinatie dit keer tussen Roy via Stefan en Han, maar weer net geen doelpunt. Stefan zit vast in de hoek bij Kuinre, en schiet de bal tegen verdediger aan, hieruit krijgt SCE een corner, leuk bedacht. Stefan neemt de corner en zet de bal prima voor op  Robin, deze haalt uit, en je gelooft het niet, maar volgens mij is deze bal terecht gekomen in de buurt van de Wipkip, zo hard was het schot wel. Nog een laatste actie tussen Robin en Han, waarbij de laatste wederom geen doel treft. Het eindsignaal klinkt, de 0-1 overwinning is daar, geen beste wedstrijd, maar wel de volle 3 punten. Gewoon 6 punten los van de nr 2. Tot volgende week tegen Flevo Boys B4.