Junioren team C2 Sportclub Emmeloord in het nieuw

Junioren team  C2 Sportclub Emmeloord krijgt trainingspakken en inloopshirts van sponsors. 

Met de boodschap "belangrijke eindbespreking, ouders verplicht mee" werden de jongens en meisje van C2 vrijdag 12 november naar het hoofdveld gelokt. Waarom voetbal schoenen en kousen mee moesten was voor velen een raadsel, want training is op dinsdag en donderdag, maar gelukkig was het antwoord  'schoeneninspectie' van ouders en trainer voldoende. De ouders moesten op de tribune plaats nemen en de jonge voetballers stonden een verrassing in de kleedkamer te wachten. In het diepste geheim had trainer Kenneth Olaer samen met 2 sponsors nieuwe trainingspakken en shirts geregeld. Die moeten natuurlijk aan de ouders en sponsors gepresenteerd worden. 

Het was droog weer, de lichten op het hoofdveld schenen fel, de tribune zat vol en de muziek zwol aan. Onder luid applaus kwamen de 14 spelers van C2 met hun nieuwe trainingspak van sponsor vABC het veld op. vABC is het bedrijf van een van de ouders en leider van C2 Rene van Amersfoort.  C2 is een hecht team, dat samen vecht voor de overwinning. Ondanks dat ze pas sinds september samen spelen staan ze al 4e op de ranglijst. Door de pakken te sponsoren lopen ze er ook als één team bij. vABC is gespecialiseerd in verbeteren van processen binnen organisaties. De mens staat centraal bij vABC. Trainen, opleiden en coachen van niet alleen de werkvloer maar ook het management zal zorgen dat nieuwe processen, verbeteringen of systemen door de hele organisatie breed gedragen en uitgevoerd worden. vABC geeft ook WCM trainingen (World Class Manufactoring), vrij vertaald: de beste willen zijn in je vakgebied.  

Trainer Olaer had al stoelen op het veld gezet en snel werd een team foto gemaakt. Toen de jongens en meisje weer terugkwamen in de kleedkamer hing daar nog een verrassing. Ouder Ronald ter Bracke en eigenaar van All round verhuisbedrijf UTS Van der Lee uit Utrecht en Cors de Jongh uit Amsterdam had heuse presentatie shirts laten komen, uiteraard in de teamkleuren van Sportclub Emmeloord.  En weer gingen de spelers als echte professionals het veld op om de shirts te showen. Met dit presentatie pak kunnen de voetballers bij elke wedstrijd als uniform team aankomen in trainingspak met shirts. UTS is een landelijk netwerk van innovatieve logistieke dienstverlening. Ze zijn  gespecialiseerd in het ontzorgen van zowel bedrijven als particulieren bij hun verhuizing. Ze bestaan al ruim 115 jaar en bieden speciale service bij het verhuizen van senioren. Ook voor opslag en logistiek, ICT services en archief diensten kun je bij UTS terecht. 

Tijdens de wedstrijden speelt dit team in shirt met het logo van jeugd sponsor Fysiotherapie praktijk De Wilg. Ook pas nieuw, dit team kan weer jaren vooruit en loopt er uniform bij, zowel uit als thuis. 

In deze economische tijd is het belangrijk dat er ook binnen teams zelf naar sponsors gezocht worden. Als locale sponsor of ouder stimuleer je de eenheid in het team en laat je je betrokkenheid bij de club zien. En dat is waar Emmeloord voor staat: de club die scoort maar vooral samen iets bereiken op een leuke manier. Daarom worden spelers van hogere elftallen ook gestimuleerd om junioren te trainen. Olaer kan goed met de jongeren omgaan en kreeg tijdens de presentatie ook complimenten. Maar de full time student doet nog veel meer, hij helpt ook mee met het de Jako Voetbaldagen en speelt zelf niet onverdienstelijk in de tweede selectie van SCE. 


meer informatie: