SC Emmeloord F3 - VHK F2 0-5

Het was even omschakelen: Van een warme Sinterklaas avond, 's ochtends vroeg het veld op met guur en koud weer. Vandaag stond Janitha weer onder de lat en Ramon en Alban kwamen het team versterken. VHK was met een groot aantal spelers gekomen. Zo konden we vandaag 9 tegen 9 spelen en hoefden zo min mogelijk spelers in de kou wissel te staan. Emmeloord speelde vol enthousiasme en goed voetbal. Het lukte de 1e helft alleen net niet om dat laatste tikje te geven om te scoren. Geheel  tegen de verhoudingen in scoorde VHK de 1e helft 4x. Dit was het gevolg van een paar grote jongens voorin die met harde afstandsschoten trefzeker het doel van SCE bestookten. Hier kon Janitha niets aan doen, want zij stond wederom prima te keepen. Emmeloord liet zich door deze ruststand niet van de wijs brengen en ging vol goede moed de 2e helft in. De tegenstander kwam steeds meer onder druk te staan, maar het lukte ons helaas niet om te scoren. VHK maakte in het laatste deel van de wedstrijd nog wel de 0-5. Uitblinkers vandaag waren Ramon & Alban. Ramon zat er verdedigend en paar keer heel goed tussen &  Alban wist het met zijn acties de verdediging van VHK erg lastig te maken.