wijdstrijdverslag Emmeloord sc D1 - Ens D1 3-1

06-12-2014: Emmeloord D1 Uit tegen Ens D1
Een verlate start op een ijzig veld, wordt rustig opbouwend begonnen. De teams gaan eerst gelijk op. Na 10 minuten gaat Ens in de aanval, mooie reddingen van Robert. Een bijna doelpunt wordt voorkomen door Kevin. Na ca. 20 minuten gaat Emmeloord in de tegen aanval, en Emmeloord scoort. Soefiane zorgt voor het eerste doelpunt (1-0).  Vlak voor de rust wordt Emmeloord feller, een paar mooie aanvallen echter zonder resultaat.
2e helft: Na 5 minuten een prachtige aanval en Jesco scoort (2-0). Ens weer in de aanval, 2x prachtige reddingen van Robert. Ismael krijgt een mooie kans, jammer de keeper houdt hem tegen.  Corner voor Ens, veel voetenwerk houdt de bal tegen, nog een schot en Ens schiet over het doel. Snel volgt er een aanval van Emmeloord Soefiane in actie en maakt de stand 3-0.  Vlak voor het eind scoort Ens nog een punt. Eindstand: 3-1, Goed voor een tweede plaats in de competitie. Heel goed gedaan Jongens.