SC Emmeloord F2 - Creil F1

4-2 de uitslag SC Emmeloord tegen Creil
Doelpunten makers

Eerste helft                                                                                      Tweede helft
0-1         Creil                                                                                     3-2         Fleur
1-1               Creil (eigen doelpunt)                                                          4-2         Kars
2-1         Daan
2-2         Creil

Er was door coach Edwin 1 wijziging aangebracht aan de opstelling. Storm onze vaste doelverdediger wilde een helft voetballen, Fleur wilde op haar beurt een keer keepen, zo begonnen we deze wedstrijd tegen Creil
De 0-1 viel al snel door een afstandsschot van een enorm grote kerel uit de Creil verdediging, die vanaf de middellijn met een flinke pegel de bal achter het net van Fleur schoot. De 1-1 liet niet lang op zich wachten. Deze viel uit een corner en werd in het eigen doel gewerkt door een ongelukkig Creil speler. Door het aangeven van Nick schoot Daan de 2-1 binnen met een hard schot, zoals Daan dat goed kan!  De 2-2 viel een beetje ongelukkig door een rollertje van de bal, Fleur probeerde hier nog achteraan te duiken maar helaas. Rust.
De tweede helft gingen we sterk van start. Door een gecombineerde actie van Ajoeb en Daan kwam de bal voor de voeten van Kars te liggen die op dat moment alleen voor de keeper stond, door de snelheid van de bal rolde de bal verder, waarna Fleur in positie werd gebracht. De keeper, die trouwens goed zijn doel stond te verdedigen, werd op magistrale wijze uitgekapt door fleur en ze tikte beheerst de bal binnen, 3-2
Het algemene beeld in de tweede helft was dat SC Emmeloord het spel bepaalde. Veel acties van onze voorhoede bereikte de spitsen voor het doel, waarin de eerste helft onze verdediging nog wat moeite ondervond werd er in de tweede helft sterk verdedigd, mede omdat het middenveld hierin goed meehielp.
De aanstichter van het laatste doelpunt was Storm, die weer in zijn doel stond. Met een fenomenale uittrap bereikte de bal Daan, Daan die de actie langs de zijkant afrondde met een voorzet op Kars, die op zijn beurt met een stiftje de doelman passeerde. Heerlijk zo’n doelpunt.
Het penalty schieten hebben we helaas weggeven aan Creil die toch echt meer doelpunten hierbij maakte. Maar ja winnen op het veld en zo de competitie als 6de te eindigen was ons doel vandaag. Missie behaald. Hierbij sluit ik af en wil ik jullie alle fijne feestdagen wensen.  Tot volgende jaar iedereen.