Sce D1- Oldeholtpade D2 29 november

Vandaag de topper Emmeloord tegen Oldeholtpade .
Onze jongens trotseerden de snijdende kou. Youri, Joy en Dennis begonnen op de bank. Oldeholtpade begon erg goed maar gelukkig was Robbert in bloedvorm vandaag.
Toen kwam Emmeloord op stoom, Souf scoorde met een mooie boogbal 1-0.
Niet veel later zet Ismael de bal voor en Souf scoort wederom een pracht goal 2-0. Oldeholtpade komt in een dipje, er volgt een vrije trap die genomen wordt door Thijs, die vindt Jesco, die de bal vol in het net schiet 3-0. Oldeholtpade komt nog een paar keer op ons helft, maar een goede verdediging en een top keeper, kunnen ze niet scoren. Thijs en Kevin valken nog geblesseerd uit, de scheids fluit, eerste helft zit er op.
De tweede helft begint weer goed, mooie combinatie tussen Thijs en Souf, Souf scoort wederom 4-0. Oldeholtpade wordt iets sterker en scoren dan ook snel 4-1.
Waarop Thijs de 5-1 aantekent. Kevin haalt een speler alla v/d Kerkhof neer, penalty als gevolg, maar Robbert stopt de bal fantastisch!!!! Jesco speelt 1,2,3 man uit een scoort 6-1. Oldeholtpade kont nog een keer terug met een mooi schot, op de lat helaas. Toch komt Oldeholtpade weer vaak in ons 16 meter gebied en was er wederom een harde ingreep nodig om ze te stoppen. Weer een penalty!!! Deze wordt echter snoeihard en onhoudbaar genomen 6-2.
De scheidsrechter fluit af, leuke wedstrijd met een terechte winnaar, gefeliciteerd !!!!!