Bij de trainers Sander en Stefan was te zien dat ze een gespannen indruk hadden en al nachten slecht hadden geslapen om 1 reden,

WE KUNNEN KAMPIOEN WORDEN MET TEAM F3.

Dit kan als er vandaag gewonnen gaat worden tegen VHK.
Na een goed gesprek zoals de trainers dat altijd doen begint de warming up zodat de jongens en keepster er helemaal klaar voor zijn.

Om 10.15 exact begint de wedstrijd met een heel mooi spel waarin VHK hun spel goed laat zien en wij een zeer gewaagde tegenstander hebben.
Na een paar hoekschoppen voor SCE en een vrije trap die genomen wordt na een valpartij van Björn is het Alban die in de 4e minuut de openingstreffer maakt.
Daarna was het de druk er op houden voor de 2e treffer, dit laat even op zich wachten tot Sybren een bal in de buik krijgt en door de scheidsrechter richting Sander wordt gedragen, Bassim neemt de taak over en Nick maakt al snel de 2-0.
Sybren was al weer snel beter van de schrik zodra hij het doelpunt ziet.
De bal blijft in de buurt van de goal van VHK en plots is er een overtreding op Bassim gemaakt, vrije trap maar wat gebeurd er nu Hands.
Penalty en score voor Bassim 3-0.
Als slot van de eerste helft is de eer aan Sybren die na een vrije trap van Jesper de verdiende 4-0 mag maken.
De rust is een mooi moment om het gevoel van winnen door te zetten.
Na de rust neemt Björn de bal ver mee naar voren om Sybren nog een mooie kans te geven, helaas mist hij echt jammer
Het ging toen echt snel naar de 8-0 door hele mooie acties van Sverre, Nick, Sybren die de druk op het doel hielden en de mooie kansen pakten.
Janitha die de gehele wedstrijd maar 2 keer in actie hoefde te komen kreeg ineens de bal wel heel dicht bij haar en omdat de deze wel heel snel aan kwam hield ze die bijna tegen, jammer maar 8-1.
Jesper maakte zijn kans ook waar door er uiteindelijk 9-1 van te maken, niet slecht voor een verdediger.
Na het affluiten van deze mooie wedstrijd is besloten om 1 doelpunt niet door te laten gaan, welke maakt ons niet uit wij zijn kampioen.

Wat heeft iedereen genoten van deze wedstrijd waarin we kampioen zijn geworden.

Uiteraard was het tijd voor een mooi feest waarin de kleedkamer omgetoverd werd tot confetti vloer en er in de kantine  patat en drinken was.
Als afsluiting voor alle spelers een bokaal om dit seizoen niet te vergeten

Graag zou ik alle ouders die in harmonie achter dit team staan bedanken en namens hen kan ik zeggen,

Sander en Stefan bedankt dat jullie ons team dit seizoen hebben laten groeien tot kampioen bij SCE F3.