Aanvang wedstrijd was om 10.30 uur
In de wissel vandaag: Lucas, Iwan, Mike, Robin, Luuk,Roy  afwezig Ian.

In de basis: Tim, Koen, Chris, Jason, Natan, Mark, Lucas, Niels, Han, Stefan , Merijn.

SCE komt scherp uit de startblokken, een goed samenspel zijn we getuigen van,
Een vloeiende pass van Mark komt bij Merijn, deze haalt uit keeper Tollebeek vangt deze bal.
Niet veel later een sublieme pass op Roy, deze vergeet de bal  af te werken.
Een goeie voorzet komt bij Han, en via verdediger corner verdient.
Roy neemt de corner en deze komt precies op het hoofd van Stefan terecht, en deze kopt de 0-1 binnen, in de 9e minuut.
Een eerste bezoek van Tollebeek op de helft van SCE  de nr 13 van Tollebeek schiet de bal met een weergaloos schot bijna binnen, maar tevens een super redding van Tim, een corner rest.
SCE is duidelijk de bovenliggende ploeg, Het eenrichtingsverkeer van SCE laat een fantastisch driehoekje zien tussen Mark, Stefan en Merijn.. En het is weer die nr 13 van Tollebeek die met een sprint op Tim afkomt, maar vergeet te scoren.  In de 19e minuut komt Robin erin voor Niels.
Tollebeek duikt toch meer en meer op op de helft van SCE, dit wordt veroorzaakt door een op dat
moment te slap spel van SCE. Niet veel later neemt Stefan een corner voor SCE Robin krijgt de kans op de 0-2 , maar de keeper redt op een vreemde manier. In de 24e minuut krijgt Han de bal, hij ziet scherp vanuit zijn ooghoeken dat de keeper te ver voor het doel staat  en met een prachtige stiftbal  valt de 0-2 binnen.  Fantastisch kerel.  Stefan gaat eruit en Luuk komt erin.  Chris mooie voorzet op Luuk via verdediger weer corner voor SCE dit levert niets op . Natan raakt geblesseerd  en wordt weer opgelapt, en door.  En weer een mooi combinatie spel dit keer tussen Luuk, Jason en Han, de bal gaat helaas over
Han speelt een uitstekende wedstrijd, dat mag wel eens gezegd worden lijkt me. Ook Jason neemt nog een afstandsschot ook deze bal gaat over het doel heen. Weer een mooie combi nu tussen Chris, Roy, en Mark . Ondank het volledige overwicht van SCE oogt het spel zo nu en dan wat rommelig. Vlak voor rustsignaal krijgen we dan nog een optreden van Mark, met een prachtige slalom actie  schiet hij de bal naar Roy en deze geeft af op Merijn, deze peert de bal nog eens op de goal maar de keeper vangt wederom. Rust 0-2.

In de 2e helft komt Iwan erin en Mark gaat eruit. SCE krijgt vrije trap, Luuk neemt deze maar de bal gaat net naast.  Tim schiet de bal naar voren en het is Iwan die wegvlamt als een raket, en schiet uiteindelijk de bal in de handen van de Keeper. Er worden best mooie acties gemaakt, maar de beslissende pass ontbreekt telkenmale. Nog een afstandsschotje van Tollebeek hiermee heeft Tim geen moeite. Dan toch bijna een doelpunt voor Tollebeek door onoplettendheid van SCE, die bal ging per ongeluk naast.  Een goeie bal van Jason komt bij Robin deze geeft een beste pass op Iwan , maar ook deze bal belandt in de handen van de Keeper. Stefan komt erin  en Roy gaat eruit. Dan voor de 3e keer weer een beste uitbraak van Tollebeek weer die nr 13, maar Tim stond er nog steeds dus dit leverde uiteraard weer geen doelpunt op. De nr 13 van Tollebeek valt even daarna geblesseerd uit.  Niet veel later in het strafschopgebied van Tollebeek raakt Luuk ietwat geblesseerd, maar hij kan door.
SCE krijgt een corner (goed versiert Han). 2 corners op rij van SCE leverde niets op en vervolgens in de 67e minuut een corner voor zowaar Tollebeek, maar deze bal gaat aan alles en iedereen voorbij.
Robin geeft een beste poeier op de goalie, keeper keert maar in de rebound is daar Iwan die doelpunt maakt, maar de grens heeft gevlagd voor buitenspel??? Volgens mij niet waar, maar goed.. SCE krijgt even later een corner  Luuk neemt deze en de bal komt bij Robin en in de 72e minuut maakt hij de 0-3 voor SCE.  Via Stefan, en Han komt de bal uiteindelijk bij Robin deze schiet de bal door op Iwan en simpel maakt hij in de 74e minuutIwan de 0-4 (dan toch eindelijk gaat de bal er in, verdient man).
Tollebeek krijgt in de 76e minuut een corner, en deze bal wordt maar net overgekopt. Koen gaat eruit en Niels komt erin.  Via Stefan Robin komt de bal bij Iwan je denkt dan hier is de opgelegde 0-5 ,m aar nee het lukt niet.
Chris de stofzuiger is weer als vanouds bezig door alles wat erin zijn buurt komt onschadelijk te maken, lijkt mij voor de tegenstander een vervelende rol tegen Chris te voetballen, je kunt dit bijna nooit winnen. Vlak voor tijd geeft Robin nog een beste voorzet op Stefan, deze denkt af te kunnen maken, maar de bal smoort..SCE krijgt nog een aantal corners  geen 1 hiervan treft het doel . Han krijgt binnen 5 seconden 2 kansen op een doelpunt , maar zowel in eerste als in tweede instantie gaat de bal er niet in.
Je blijft schrijven want het duurt tot de 87e minuut voordat de scheidsrechter  fluit voor het eindsignaal.
Je kunt rustig stellen een reguliere overwinning.   En een prima uitslag 0-4.