SC Emmeloord F4 - CVVO F7

2 mei 2015 9:00 uur

Na koningsdag achter de kiezen te hebben staan de heren en dame alweer ver voor tijd te trappellen om aan de wedstrijd te beginnen. Een aantal besluiten alvast wat warming-up oefeningen te doen. Helaas loopt dit voor Milan niet goed af, hij dacht wat kopoefeningen te doen alleen vergat hij dat een stalen hek niet echt meewerkt…… uitslag: Milan een gat in zijn hoofd en op naar de huisartsenpost. Ietwat ontdaan spoed de rest van F4 zich richting kleedkamer.
Op een zon overgoten Boskamp start de wedstrijd met onze interim trainen Edwin (Bedankt Edwin!!). Het team is erop gebrand deze wedstrijd tot een goed einde te brengen, al snel komt Julian aan de bal en weet op een prachtige manier de 1-0 binnen te schieten. SCE heeft de overhand en speelt goed samen. Over de rechterkant een mooie aanval ingeleid door Ramon, die doorspeelt naar Jur, van Jur naar Julian en voor het doel knalt Jayden de bal in de linkerhoek 2-0.
Vanaf de aftrap komt CVVO gevaarlijk naar het doel, maar gelukkig hebben wij koelbloedige Noa…. Ze weet de inzet te keren. CVVO heeft vele kansen, het is wachten op een tegengoal en helaas, 2-1.
Vlak voor rust krijgt Julian de bal van Thiemo aangespeeld en met een snoeiharde punter gaan we met 3-1 de rust in.
Vlak voor het begin van de tweede helft komt Milan zijn team nog even aanmoedigen, hij wil eigenlijk nog wel meedoen maar de clubarts heeft het hem verboden.
Na de rust begint SCE een beetje matjes, ballen komen niet aan de koppies blijven wat hangen. Een terugspeelbal zorgt voor 3-2.
Ramon lijkt door deze tegenslag ineens vuur in zijn schoenen te hebben, Damian speelt de bal naar links richting Ramon en solo gaat hij langs de lijn, speelt hier Julian aan die weer doortikt naar Ramon en een dikke poeier in de touwen! 4-2!
De dame en heren denken dat ze gewonnen hebben en doen rustig aan, CVVO maakt hier gebruik van en tikt de 4-3 erin. Dit schud het team wel even wakker. Volle bak gaan ze de laatste 10 minuten in, Opnieuw Ramon die een bal van links prachtig voorlegt en Julian die de bal erin knalt. Jayden op zijn beurt krijgt het voor elkaar om er drie verdedigers uit te lopen en de 6-3 erin te rammen! Het team is op…. Moe….. waar blijft dat eindsignaal?? Alles hebben ze gegeven, CVVO ruikt de vermoeidheid en weet nog de 6-4 te maken.
Wat een spannende pot!! Maar de 3 punten zijn weer verdiend binnen gehaald!