Aanvang : 10.30 uur

Basis: Roy invalkeeper, Natan, Koen, Chris, Luuk, Mike,  Merijn, Stefan, Robin, Lucas, Han

Afwezig: Tim (vakantie)(kwam later nog wel), Ian,

Wissel: Iwan, Niels, Jason, Mark.

2 minuten na de aftrap  krijgt SCE vrije trap: Luuk neemt deze hij brengt de bal prachtig voor
ht doel  en met een simpel kopballetje brengt Robin de stand op 1-0.
Niet veel later een klein kansje voor Blokzijl, de spits van Blokzijl, krijgt de bal niet volledig onder controle, zodat Roy de bal makkelijk pakt.  Even een mooi driehoekje tussendoor van Lucas, Stefan en Mike. Lucas neemt de bal mee vanaf de middellijn tot aan de achterlijn  en weet er nog een corner uit te slepen. Mike neemt de corner  waar uiteindelijk niets uit voorkomt.  In de 14e minuut een goeie pass van Mike op Robin, zijn afstandsschot wordt een makkelijke vangbal voor de keeper.  De wedstrijd is
redelijk tam waarbij SCE duidelijk de bovenliggende ploeg is. Merijn tikt even later de bal keurig tot bij Robin, deze haalt uit, en de bal verdwijnt links net naast het doel. Dan weer prima steekpass van Stefan op Mike, maar ook deze bal wordt door keeper gevangen.  Dan een fantastische sluwe pass
van Robin op Han, echter deze kan het net niet belopen, zonde. Dan wordt er gevlagd voor buitenspel,
maar dat kan niet Mike schiet naar Robin, echter deze komt achter zijn man vandaan.
In de 26e minuut mag Luuk een vrije trap nemen, maar de bal gaat aan alles en iedereen voorbij.
Al met al is het erg rommelig de spelers staan te veel op/bij elkaar, en veel duels gaan verloren.
Een beste voorzet van Stefan komt bij Luuk deze wordt echter onderuit gehaald, vrije trap , hier komt niets uit, niet veel later wordt Han onderuit gehaald, Stefan neemt de vrije trap en deze belandt wederom in de handen van de keeper. Inmiddels zijn we in de 35e minuut aanbelandt,  Het is Robin die een beste pegel op het doel geeft en bingo de 2-0 valt binnen.
Chris denkt heb niet veel te doen, en besluit vanaf eigen helft een solo actie aan te gaan , hij loopt dwars door alles en iedereen heen en de bal zal nog bijna in het doel rollen, maar een verdediger weet nog net op het nippertje de bal tot corner te verwerken, Dan klinkt het rustsignaal de stand is 2-0.

In de 2e helft gaan Natan, Stefan, Han en Luuk eruit, Jason, Iwan, Niels en Mark komen erin.
Scheids geeft dan een vrije trap aan Blokzijl, terwijl hij zelf over Koen heen valt, maar goed deze persoon gilde zo hard, dat de scheidsrechter de vrije trap toch maar toekende. Blokzijl weet met deze vrije trap geen gevaar te stichten, ze hadden überhaupt niks meer in te brengen.
Dan een pracht actie voorin  Merijn onderschept de bal en rond subliem  af met 3-0. In de 4e minuut.
En dan zowaar een schot van spits van Blokzijl op Roy, en deze bewijst zich maar weer eens want met een prachtige snoekduik heeft hij de bal klemvast, nee jongen je bent het keepen nog niet verleerd.
Dan een akkefietje tussen de nr 13 van Blokzijl en Lucas, De scheids Gert besluit ze beiden 5 minuten naar de zijlijn te verbannen.  Een goeie pass van Niels op Iwan, deze neemt de bal op zijn beurt mee, maar schiet in het zijnet.  Dan een mooie actie tussen Mike,Mark, Merijn en Robin, waarna uiteindelijk de bal naast het doel gaat.
Jason speelt de bal door de benen van tegenstander, misschien niet zo bedoeld, maar een genot om naar te kijken. Na een overtreding op Mark neemt Koen  vrije trap, de bal komt bij Robin en met een pracht schot maakt Robin in de 15e minuut de 4-0.
Weer een mooie combinatie dit keer tussen Niels, Mike Robin. De bal komt uiteindelijk bij Mark  deze geeft een pracht bal op Robin, maar mist in de 22e minuut met zijn hoofd net het doel. Dan gaan Merijn, Mike, Robin en Koen eruit, Stefan, Luuk, Natan en Han komen er weer in. Dan is het Luuk die de bal aangespeeld krijgt deze haalt op zijn beurt uit en in de 28e minuut is daar pats de 5-0 klasse.
Dan krijgt Han even later een wereldkans op de 6-0, maar de keeper heeft de bal net iets sneller als hij kan schieten. Dan Luuk goeie bal op Han en met een mooie boogbal komt de bal op de lat en springt het veld weer in, jammer Han.
Het balt natuurlijk makkelijk zo, Blokzijl heeft het al lang voor gezien gehouden, maar goed hebben nog paar minuten.  Lucas voert even later het toneelstuk van de “Stervende Zwaan” op, de scheids trapt er gelukkig niet in. (wel grappig om te zien). Dan een bekeken pass van Stefan op de vrijstaande Luuk deze probeert zelf maar even uit te halen, maar de bal gaat over. Stefan krijgt nog een kansje op een doelpunt, maar dit mislukt. Na nog een actie gezien te hebben tussen Luuk, Iwan en Niels waar bijna een doelpunt uit voorkomt, besluit Gert te fluiten voor het einde van de wedstrijd en eindstand 5-0.
Niet  sprankelend allemaal, maar wel verdienstelijke uitslag. Nog 1 wedstrijd tegen Nagele thuis en het seizoen zit er voor wat betreft de competitie weer op.