Vitesse D1 - SCE D1

03/12/2011 - Aftrap wedstrijd was 10.30 uur. Met veel wind en regen, begonnen we aan de wedstrijd uit tegen Vitesse. Deze jongens stonden op de 4e plek in de rangschikking en wij op nummer acht, dus we wisten dat het niet makkelijk zou worden De wind hadden we achter en we moesten er rekening mee houden, dat er een paar doelpunten gescoord moesten worden, want de 2e helft, moesten we tegen de wind in. Al vrij snel is het duidelijk dat SCE de boventoon ging voeren in deze wedstrijd een flitsende combinatie tussen Olav en Mark
De 2e helft begon, en waar we niet op gehoopt hadden gebeurde nu echt. Harde wind en regen, met behoorlijk wat publiek van de kant van SCE. Sjapoo voor al die vaders en 1 moeder, die het weer trotseerden. Al in de 3e minuut is het Vitesse die de aansluiting vindt, door de 1-2 aan te tekenen. Het is duidelijk er moet goed boven op de man gezeten worden, en de bal moet nog sneller doorgetikt worden naar de mede spelers. Dan duurt het tot de 12e minuut, een foute terugspeelbal van de keeper
uiteindelijk doorgepast aan Robin, deze haalt uit, maar de bal verdwijnt links van het doel. Gelijk hierna een wereldbal van achteruit door Melvin op Robin, had misschien uit kunnen halen, maar was net even te laat met schieten. Dan is het Ian die vanaf de middellijn met een slalom het halve veld overgaat, de bal wordt voorgezet op Mark ook deze kon net niet bij. de bal komen , maar nog geen halve minuut is het weer Mark, deze haalt uit en de bal verdwijnt met een poeier in de rechterbovenhoek, De keeper stond erbij en keek erna. We spreken dan over de 27e minuut 0-1. 1 minuut later is het Robin die dan toch de 0-2 binnentikt. Dit was tevens de ruststand.
van Vitesse belandt bij Luuk, deze bedenkt zich geen moment, en hij schiet de mogelijk bevrijdende treffer binnen 1-3. 10 minuten voor tijd valt Lucas geblesseerd uit, nadat Melvin al ziek van het veld was gegaan. Vlak voor tijd staat Luuk alleen voor de keeper met Stefan rechts naast zich, Luuk vergeet de bal te passen op Stefan, die had anders de vrije doortocht gehad naar het doel, de ene denkt aan een penalty