SC Emmeloord D1 – CVVO D1: 3-2

17/12/2011 - D1 sloot afgelopen zaterdag het jaar 2011 af met een oefenwedstrijd. CVVO D1 was de tegenstander op ons eigen kunstgras. Een team wat aardig meedoet in de hoofdklasse, dus een serieuze tegenstander. Van ontzag was echter geen sprake bij D1 en in de eerste helft was het beste van het spel voor,  het in rode reservetenues gestoken, SCE D1. Het veldoverwicht werd echter niet in doelpunten uitgedrukt. Zoals zo vaak, scoorde de tegenstander wel, en liep D1 achter de feiten aan. Nog voor de rust wist Luuk echter de gelijkmaker te scoren. Na de rust hetzelfde spelbeeld. SCE had duidelijk het beste van het spel. Een solide verdediging, nu en dan prachtige combinaties op het middenveld en gevaarlijke aanvallers. Dat resulteerde in een voorsprong, het was weer Luuk die de 2-1 scoorde. SCE verzuimde daarna afstand te nemen, de Lemsters scoorden de gelijkmaker, en het was toch weer spannend. Eén minuut voor tijd werd er een overtreding gemaakt op Stefan, net buiten het 16 meter gebied. De vrije trap werd door Koen prachtig in de bovenhoek gekruld. Eindstand 3-2. Een mooi resultaat. D1 kan straks met een goed gevoel vakantie gaan vieren, en de 2e seizoenshelft aanvangen.