SCE D1 - DESZ D1

10/12/2011 - We hadden iets goed te maken tegen deze ploeg uit Zwartsluis, want we hadden de uitwedstrijd gelijk gespeeld. Op de ranglijst staan zij 7 punten onder ons,  dus niet onderschatten , maar wel winnen. De eerste 5 minuten   gebeurt er niet al te veel, een klein kansje voor Stefan, maar die schiet tegen een verdediger aan, in die zelfde 5 minuten een goeie pass van Stefan op Luuk , deze vergeet  net het af te maken.  Een  voorzet van Damian op Luuk, deze passt goed door op Mark, en deze knalt de bal binnen  in de bovenhoek . Het is 1-0 in de 18e minuut. Op dit moment is het SCE dat DESZ vastzet op de helft van de tegenstander . Er komt nog een vrije trap voor DESZ en met een kopbal, weet DESZ toch de 1-1 binnen te tikken . Dit is tevens de ruststand. In de 2e  helft, begint DESZ als de beste te voetballen, na een corner, wordt het bijna 1-2, maar de bal wordt nog net op tijd gekeerd.  Dan komt onze Jason en deze geeft een beste voorzet op Damian, deze haalt op zijn beurt uit, de bal belandt links in de kist, de keeper deed niks, had niet eens door, dat er een bal in ging, maar wel lekker 2-1 voor ons. Even later belandt er een knal van Koen op de rug van Stefan,  en nog een poeier op de goal belandt wederom op de rug van Stefan, maar de bal komt uiteindelijk toch bij Luuk, deze haalt uit en de 3-1 wordt binnen geschoten met een prachtige boogbal. We schrijven dan de 9e minuut. In de 13e minuut  komt Luuk alleen voor de keeper, wat er nou precies gebeurde is een raadsel, De 4-1 blijft uit. Weer even later krijgt Jason een kans , maar de bal belandt op de keeper In de 24e minuut is het Mark die vanuit een vrije trap de bal richting Olav passt,  en met een voortreffelijke kopbal weet hij de 4-1 in te te koppen. Een fantastische combinatie tussen Ian, Olav en Jason, ging fantastisch,  helaas laat Jason de bal glippen. Gelijk weer een perfecte combinatie tussen Ian ,Jason  en  dan is daar ineens onze verdediger Jeroen, deze haalt uit, maar schiet  net naast het doel. Het kwam er uiteindelijk op neer, dat na de 2-1 van SCE DESZ eigenlijk geen kans meer heeft gehad op de overwinning Dan denk je de wedstrijd is ten einde, maar zowaar in de 34e minuut  komt er nog een voorzet van Robin op Luuk, deze kapt de man uit en haalt uit gevolg de 5-1 ligt ook binnen . Dit was een beste actie. Uiteindelijk kwam het eindsignaal in de 36e minuut. De winst was binnen e de revanche was daar 5-1 gewonnen, we staan nu op nr 7 en komen zomaar even op  4 punten
vn de nummer 4. Lekkere reeks, na de winterstop gaan we voor de top 3.  Het was een genot Om naar te kijken. En alle andere spelers die niet genoemd zijn, super gespeeld.