SC Emmeloord E2 – Flevo boys E1

08/12/12 -E2 moest de laatste wedstrijd van 2011 spelen tegen de E1 van Flevo boys
Dit was een bekerwedstrijd welke wij op donderdagavond 8 december hebben gespeeld.
Dat dit een moeilijke tegenstander was wisten we van te voren, dit team speelt al jaren samen en dat zie je terug op het veld. Vlotte combinaties en het elkaar makkelijk kunnen vinden gaven de doorslag.
Wij konden er maar sporadisch uitkomen wat over de hele wedstrijd gezien maar een handvol kansen heeft opgeleverd, helaas konden wij vanavond het net niet vinden.
We hadden er zeker gezien onze inzet één verdiend!
Flevo boys wist voor rust 4x en na de rust nog 3x te scoren wat de eindstand op 7-0 bracht.

Jongens het is geen schande om van deze ploeg te verliezen, ze waren gewoon een maatje te groot!
Ondanks alles heb ik ook nu weer mooie dingen gezien, iets waar we verder in het seizoen aan kunnen werken en weer kunnen gebruiken.