verslag wedstrijd SCE F1- Creil F1

Voorafgaand aan de wedstrijd was het al duidelijk dat SCE FI-Creil F1G een spannende wedstrijd
zou worden. De belangen waren dan ook groot. Winst voor de jongens van de F1 was belangrijk om aansluiting bij koploper Creil te behouden.
Nassim was vandaag niet aanwezig, hij werd vervangen door Sam.

Emmeloord begon flitsend aan de wedstrijd. De doelman van Creil werd direct al flink op
de proef gesteld. Door goed samenspel kreeg de F1 in de 1e helft mooie kansen,
waarvan er 1 door Wouter werd benut, na een mooie pass van Ibrahim.  De F1 bleef in de 1e helft
het overwicht behouden ondanks dat Creil gevaarlijker werd en ook een aantal mooie kansen kreeg.

Na de rust ging Emmeloord voortvarend verder. Ongetwijfeld hadden de stroopwafels hun dienst weer bewezen. Zowel de aanvallers van Emmeloord (Nick, Ibrahim, Sam en Wouter) als Creil kregen mooie kansen, maar door Ibrahim werd de 2-0 en 3-0 ingeschoten. Over de 3e goal was enige onduidelijkheid. Vanwege een gat in het net (!?) leek het alsof er niet gescoord was, maar door een opmerkzame supporter/vrijwilliger van Creil werd gezegd dat het een goal was voor Emmeloord. Zeer correct van deze meneer!!
Vrij snel hierna volgde de tegengoal van  Creil (3-1), waardoor Creil nog de hoop kreeg de stand
meer gelijk te trekken. Dit lukte alleen niet, want in verdedigend opzicht was Emmeloord erg sterk en werden veel ballen van Creil tegengehouden door Mathijn, Koen, Jeramiah en Tamas. Emmeloord bouwde de voorsprong uiteindelijk verder uit naar 4-1 en 5-1, doordat o.a. Wouter de keeper van Creil uitdribbelde. Deze stand werd uiteindelijk ook de eindstand. Een knappe zege!!

We kunnen terugkijken op een hele spannende wedstrijd waarin de jongens van de F1 keihard (samen) gewerkt hebben. Sam heeft een prima invalbeurt gemaakt! Zowel in verdedigend als aanvallend opzicht liep het goed. Remco hield goed stand en heeft  een aantal mooie reddingen verricht.
Als Emmeloord op deze wijze door blijft voetballen, dan……………….

Tot slot nog een verwijzing naar YouTube, waar ook deze week (na veel inzet)  weer een mooie film te vinden is van deze wedstrijd