Competitiewedstrijd CVVO C2 - SCE C1zaterdag 19 april 2014

Vandaag begonnen Robbie en Stefan op de bank.
Op 7 december 2013 troffen we CVVO thuis in de competitie en aangezien deze club
in de onderste regionen vertoefde ging men destijds wat nonchalant de wedstrijd in, met
zo van deze wedstrijd winnen we wel even, de uitslag was anders deze tegenstander was de enige club  die met een gelijkspel naar huis ging, en voor SCE C1 betekende dit het eerste
puntenverlies, en is tot aan vandaag niet meer verslagen. Dus vandaag extra attent zijn.
08.15 uur liepen we de catacombe in van Lemmer, omdat de wedstrijd om 09.00 uur zou
beginnen. Het bleek al snel dat de scheids die vandaag in ons midden stond, er een was van de
regels, elke speler op het veld moest zich dan ook melden bij de scheids.
Uiteindelijk was de aftrap zo ongeveer 10 minuten later.
We zijn in de 3e minuut belandt, en door een bijna fatale misser van Koen,  weet een spits
dit buitenkansje niet te benutten. Een paar aanvallen volgen voor SCE Luuk krijgt een
vrije trap en het is nr 6 Lucas die voortreffelijk de 0-1 binnentikt.
SCE is lekker gretig, en weet ook dat CVVO niet te onderschatten is.
Han krijgt even later een vrije trap deze komt bij Otis terecht, de keeper zit er naast
En de bal lijkt dan in het doel te hobbelen, maar gaat net naast, een corner rest, helaas
komt hier geen doelpunt uit voort.  Han geeft een schot van rechts bij het doel, maar de
bal gaat aan alles en iedereen voorbij. Een paar minuten is het 1 van de loosmannetjes, welke
Is mij nog steeds een raadsel de bal tegen de lat schiet, maar ook hier dus geen doelpunt.
2 corners volgen op rij voor CVVO, de 2e corner wordt zeer slecht genomen, maar leverde toch
bijna de gelijkmaker voor CVVO op, maar Tim redt op tijd. Een mooi driehoekie tussen Damian, Otis en Luuk schiet, maar de keeper vangt de bal. Dan een pracht voorzet van Damian, deze moet ook
gedacht hebben, hoe moet ik de bal in vredesnaam nog mooier geven, maar hier wordt niets
meegedaan.  Dan krijgt CVVO een vrije kans voor het doel van Tim, maar ongelukkig genoeg
voor de Lemmer spits ziet hij de bal naast gaan, en hij baalde als een stekker. Damian geeft
weer een mooie pass op Han, maar deze schiet terug en tegenstander pakt simpel de bal en het loopt
weer net goed af voor SCE, de ene slordigheid na de andere vinden nu plaats In de 33e minuut is het Lucas die de bal op sublieme wijze bij Otis brengt, deze omzeilt de keeper  en beheerst scoort hij
de 0-2 binnen. En dan klinkt fluitsignaal voor de rust.

Stefan en Robbie komen erin, Han en Jason maken plaats.  Ian krijgt gelijk in de 2e minuut
een kleine mogelijkheid om de score op 0-3 te brengen met een snoeihard schot belandt de bal in het penalty gebied, een corner rest.
Dan krijgt CVVO even later weer een riante mogelijkheid om terug te komen in de wedstrijd,
maar de spits van Lemmer, weet de bal torenhoog over te schieten. Gevolgd door een vrije trap van CVVO vlak voor het penaltygebied, maar Tim heeft de bal shocking klem.
Een mooie pass van Stefan komt bij Damian, deze kan het net niet afronden. Het begint  dan een beetje
een slappe hap wedstrijd te worden Luuk heeft de 0-3 voor het inschieten, maar de bal belandt boven
op het net. Even later gaan Damian en Natan eruit, en Han en Jason komen er weer in.
Een spits van Lemmer weet zich van Koen te ontdoen, (gebeurt niet zo vaak ) en komt alleen
voor onze Tim te staan, maar wederom krijgt de man het voor elkaar de bal naast te krijgen,
Dat is dus wederom balen voor hem, als toch alle kansen waren benut hadden we er op  dit moment
ook een stuk of 3 om de oren kunnen lrijgen, maar goed zo is het nu eenmaal niet,
Het is Han die de bal prachtig voor het doel van Lemmer krijgt en dit keer rondt Luuk het wel voortreffelijk af de 0-3 is een feit in de 28e minuut.
CVVO krijgt weer eens een vrije tap  het is dat een spits van Lemmer dit keer de bal ongelukkig
raakt, en het doelpunt wederom uitblijft, hoeveel pech kun je hebben.
Een vrije trap van een meter of 25 wordt genomen door Stefan, en met een snoeihard schot
ketst de bal pats op de lat, de bal springt het veld weer in en Mark krijgt de bal en maakt uiteindelijk
de 0-4 in de 33e minuut. En even later is daar het eindsignaal, niet bepaald oogstrelend en vele slordigheden, maar het resultaat telt, en wedstrijd hoeft niet altijd goed te zijn om de volle buit binnen
te halen, Inmiddels is er in de competitie nog maar 1 concurrent over en dat is Oldemarkt, deze jongens staan 3 punten achter op ons, maar wel 2 wedstrijden meer gespeeld. Volgens mij a.s zaterdag vrij om vervolgens die zaterdag erop af te reizen naar Nagele.