SCE F3 - Espel F1

SCE F3 - Espel F1 9-0

Op deze frisse zaterdagochtend waren de spelers gebrand om een goede wedstrijd te gaan spelen. Ook de trainers waren er helemaal klaar voor!
Al binnen een paar minuten scoorde Jarno, de captain, de openingstreffer. Moussa schiet 2 keer op doel, maar helaas beide keren net naast. Espel speelt zonder wissels, dus een zware opgave voor deze jongens en meisjes.  Jarno scoort ook de 2-0.
Jesly schiet 3x op doel en de 3e keer scoort hij de 3-0. Vervolgens schiet Bilal richting het doel en raakt een speler van Espel de bal nog even aan waardoor het 4-0 wordt.
Jesly blijft het proberen en het lukt, hij scoort de 5-0 en de 6-0! De 6-0 komt voort uit een mooie corner van Jarno. Fleur probeert het ook nog even net voor rust. Ze dribbelt met de bal richting het doel, maar de spelers van Espel onderscheppen de bal. Ruststand 6-0.
De 2e helft staat Gijs in het doel en speelt Storm mee op het veld. Jarno geeft een mooie voorzet op Fleur, maar zij kan het niet afmaken. Daarna geeft Fleur een mooie voorzet op Moussa. Maar de bal gaat naast. Vervolgens schiet Stean op de paal. Ondertussen doen de wissels Storm en Fleur hun buikspier-oefeningen ;-)
Ook Bilal raakt de paal en Stean geeft nog een prachtige corner. Gijs heeft vrijwel niets te doen, maar heeft goede gesprekken met de supporters van Espel…..
Jarno scoort: 7-0. Stean wil dat ook wel, maar de keeper houdt de bal van Stean knap tegen. Jesly en Jarno krijgen er geen genoeg van en maken respectievelijk de 8-0 en 9-0.
De ouders hebben enorm genoten langs de kant. Wat een mooie doelpunten en een goed samenspel. Klasse!!