Zaterdag 14 -09-13

SCE F1- Flevoboys F3

Vandaag de eerste competitiewedstrijd tegen onze buren flevoboysF3.  Deze wedstrijden zijn altijd spannend en met veel supporters langs de lijn zoals ook vandaag.
Twee goed voetballende ploegen met  goed coachende leiders langs de lijn begonnen de wedstrijd. Over en weer waren er kansen in de 4e minuut komt de bal voor de voeten van Nassim en die schiet de bal mooi binnen 1-0. SCE bleef heel goed overspelen, werkten hard en hielden goed positie en Remco die mooie reddingen  verrichte. In de 12de minuut werd de bal mooi van achteruit gespeeld op Wouter  die haalde uit en schoot mooi in de hoek 2-0. SCE bleef goed geconcentreerd spelen en uit een corner scoorde Ibrahim 3-0. Flevoboys gaf goed partij en scoorde oor rust de 3-1.
2de helft Flevoboys kwam goed uit de rust en begonnen met de aftrap, door onoplettendheid van SCE konden ze zo op het doel aflopen en konden  scooren 3-2. De verdediging stond als een huis en roeiden veel ballen weg die door het middenveld werden opgevangen en doorspeelde naar voren. Flevoboys bleef druk zetten maar kreeg de bal er niet in. Vlak voor tijd nog een uitbraak van SCE en deze wisten het doel wel te vinden einduitslag 4-2. Jongens jullie hebben allemaal super gespeeld en supporters hebben zich goed laten horen.