Rouveen f3. Sce f3

Enige tijd te laat kwamen we aan in Rouveen. Fanatiek begonnen we aan de wedstrijd. Aanvoerder was deze keer Shanna. Mohammed en Arnold begonnen als leider ook erg enthousiast. Na een paar minuten was het helaas voor de tegenstander raak1-0. Hierna zat Emmeloord gelijk weer de de helft van de tegenstander maar ondanks dat werd er 2-0 gescoord er volgenden een aantal leuke acties die helaas niet afgemaakt konden worden. De druk werd door de tegenstander opgevoerd en daar kwam de 3-0 uit een vrije trap. Vlak daarna was het weer raak 4-0 de keeper voorkwam door goede reddingen dat de tegenstander nog sneller kon uitlopen voor de rust. Na de korte rust begonnen de twee partijen met goede moet. Emmeloord ontsnapte een paar keer aan nog meer tegendoelpunten door goed ingrijpen van de geweldige keeper. Jarno kreeg een geweldige kans maar helaas waren de groenen sneller en scoorden 5-0. Ondanks de goede weerstand werd het vlot erna 6-0. Er werd weer leuk en goed verdedigd maar vlot toch 7-0,8-0,9-0,10-0,11-0. Joris voorkwam door aantal goede reddingen dat er nog meer doelpunten vielen. Al met al heeft sce f3 goed gespeeld. Je kunt zien dat de spelers stapje voor stapje het spel beter gaan beheersen. Alleen was de tegenstander een aantal maatjes te groot.