Bekerwedstrijden SCE C1 tegen Bant 29-08 / Espel 04-09 / Creil 07-09

1e Bekerwedstrijd Bant C1- SCE C1  29 augustus 2013   uitslag 0-2

De bekerwedstrijd begonnen we met een aantal geblesseerden, Lucas, Merijn, Robbie,
De nieuwe spelers zijn Robbie, Han, en Chris en Natan. Van harte welkom in de C1

Op papier makkelijk praten, Bant voetbalt dit jaar in de 3e klasse, maar het moet eerst maar gebeuren.

In de 1e minuut gelijk al schot op het doel van SCE, Tim weet de bal nog net met de toppen
van de vingers tot corner te verwerken, na een verdedigingsfout.
De corner wordt vervolgens onschadelijk gemaakt door Melvin. Het is even later Mark
die de bal meeneemt en uitstekend passt op Otis, de bal gaat net naast het doel. De eerste 10
minuten is het voor SCE even wennen en tevens erg rommelig.
Dan een driehoekje tussen Lucas,Luuk en Otis en deze scoort in de 10e minuut de 0-1 na een goeie
actie opgezet door Mark.
In de 14e minuut is het even penibel voor SCE, waarbij Bant bijna langszij komt, door weer
rommelig voetbal van SCE. Dan volgt een vrije trap 30 mtr voor de kist, maar de bal wordt overgeschoten.  Het is dat de scheidsrechter fluit voor duw en trekwerk van beide partijen,
maar tegelijkertijd valt het doelpunt voor Bant, het fluitsignaal was er eerder dus de gelijkmaker
ging niet door, wel sneu. In de 23e minuut weer een kans voor Bant, maar de bal verdwijnt net
naast de goal. Vlak voor rust nog onderonsje tussen Ian, Otis en weer bij Ian deze haalt uit, maar
de keeper redt ternauwernood. Rust 0-1

In de 2e helft begint de verdediging steeds beter te draaien, waarbij Chris zich prima op zijn
gemak begint te voelen, hij ruimt veel ballen op.
Ian geeft vervolgens prachtige voorzet op Han, echter Han schiet over.
Han krijgt een aantal kansen op rij, maar de bal wil er niet in. Ook een combinatie met Natan en Han
bereikt niet het net. De 15e minuut is aangebroken een voortreffelijk pass van Chris op Otis deze maakt
dan eindelijk de 0-2. In de 17e minuut is Mark dicht bij de 3e treffer uit stand schiet hij op de keeper
deze weet de bal nog net tot corner te verwerken. Otis geeft nog goeie voorzet op Luuk, maar zijn
been was net te kort voor de 0-3. 3 minuten voor tijd nog een wereldkans voor Bant, maar keeper
Tim staat voortreffelijk te keepen en stopt deze bal. Vlak voor het eindsignaal knalt Ian nog
op de lat en in de rebound krijgt’Luuk nog een kansje, maar het eindsignaal klinkt. SCE wint met 0-2

2e bekerwedstrijd  SCE C! - Espel C1 Woensdag 4 september 2013 uitslag 6-0

Vandaag de 2e bekerwedstrijd thuis tegen Espel.

Vandaag ontbraken er een paar spelers, dus konden we een beroep doen op Niels, en Ashley.
Geblesseerd waren nl de gebroeders Loosman, Merijn.
Het is in de 1e minuut gelijk bingo, het is die Otis die in de 2e instantie de bal binnentikt 1-0.
Een voorzet van Otis komt bij Stefan, de bal gaat net over.
Niels krijgt in de 8e minuut een vrije trap ook deze bal belandt niet in het net.
Stefan schiet dan vanuit stand op de keeper van Espel, maar die stond precies op de goeie plek.
Chris neemt de bal een heel eind mee, want lopen kan hij als de beste, Han wordt aangespeeld,
maar Han mist.
In de 14e minuut is het Stefan, die uit stand diagonaal met een lob de bal in de rechterhoek tikt.
supergoal. 2-0.
Robbie geeft goeie voorzet op Han deze zet de bal voor op Luuk en deze rond keurig af het is 3-0
in de 17e minuut.
Dan raakt Niels geblesseerd, en zo heeft iedereen tijd voor een waterpauze.
Espel komt 10 minuten voor rust voor de 2e keer op de helft van SCE, en schiet op Tim, Tim vangt simpel/  Ian komt in het veld. Super voorzet van Han gaat naar Luuk de bal komt bij Stefan,
Deze haalt uit, keeper weet de bal tot corner te verwerken. 1 minuut later wordt dit nog een keer herhaalt. Ook Jason is prima aan het ballen  en via Han komt de bal bij Luuk , maar deze mist net.
het doel. Rust 4-0.
Han neemt de bal een heel eind mee dribbelt wat in de rondte, en haalt vervolgens uit, en een
fantastische 5-0 is het gevolg, en dit in de 2e minuut van de 2e helft. Niels is er weer ingekomen en
speelt de bal op Ian, deze haalt uit maar de bal gaat maar net over
In de 11e minuut denkt Melvin ook, ik wil ook wel eens scoren.
En in de 11e minuut doet hij dat dan ook  6-0  Espel probeert het nog wel en doen ook
echt wel hun best, maar krijgen het niet voor elkaar.
Stefan,Luuk en Otis brengen de bal bij Stefan, deze haalt net iets te slap uit.
Het einde is daar en dus gewonnen met 6-0

3e bekerwedstrijd SCE C1 - Creil C1  Zaterdag 7 september 2013 uitslag  7-1

De wedstrijd was nog niet begonnen, en in de 1e minuut schiet Luuk de bal al binnen
1-0 voor SCE. En Otis dacht, ik kan dat ook, en in de 2e minuut ligt de 2-0 ook binnen.
Dit lijkt nou al op een ware schiet tent.
In de 11e minuut balverlies bij SCE, Creil profiteert hiervan en de 2-1 is daar. Nog geen minuut daarna
het is dat het schot van Creil zijn kant wat aan de slappe kant was, want wij zagen de gelijkmaker al.
Mark geeft goeie voorzet op Stefan, deze haalt gelijk uit, maar de keeper vangt de bal., daarna
een aantal passes van Stefan op Han en Han op Otis maar geen doelpunt.
Merijn weer terug van blessure valt in voor Han. Een supercombinatie vindt dan plaats tussen Merijn, Otis en Mark maar de keeper vangt de bal.
Robbie plaatst een bal op maat, maar iedereen mist. Stefan neemt even later de bal mee en haalt uit
De keeper weet hem met zijn vingers nog net over te werken.
Uit een corner van SCE komt de bal bij Koen, deze denkt ook aan een doelpunt, maar heeft net pech.
Een vrije trap wordt genomen door Luuk, deze komt bij Merijn en in de rebound maakt hij de verdiende 3-1. In de 34e minuut. Dan een beste pass van de voet van Stefan komt bij Otis en deze rondt voortreffelijk af 4-1. In de 35e minuut.

In de 2e helft (ja we hadden nog een invaller van de C2) dit keer maakte Tigo van Leeuwen zijn debuut
In de C1. Goed gedaan jongen.  Het is Merijn die vanaf de middellijn de bal meeneemt, echter hij vergeet de keeper te omzeilen, waardoor een dot van een kans verloren ging. Espel komt nog vlak bij een 2e doelpunt,
Maar SCE was de gelukkige. Merijn tikt even later de bal op Otis deze legt de bal weer terug op Luuk
en deze maakt beheerst de 5-1.Lucas (ook weer terug van blessure, Mark trouwens ook) wil even
later de bal met een lob in de goal leggen, maar de bal belandt op het dak van het doel.
Dan in de 27e minuut is het Stefan die ook een lob maakt en deze gaat er wel in 6-1.
In de 35e minuut is het Merijn die ook nog de 7-1 binnenschiet. Ook Natan en Jason hebben voortreffelijk gespeeld  De eindstand wordt 7-1. Kortom C1 bekert verder, alle wedstrijden zijn
gewonnen, tegen Bant was het even wennen, tegen Espel stonden we als de beste te voetballen
en tegen Creil was het weer even iets minder maar ok we zijn klaar voor de competitie van as zaterdag