VWC A1 - scEmmeloord A1

Combinatie A1-A2 boekt eerste driepunter na een wedstrijd met een aarzelend begin maar met een rumoerig slot. Met 3-4 winst dus bij VWC A1 te Munnekeburen.
Met 4 wissels waren wij goed bezet en het leek of VWC maar met 10 kon starten. Maar toch! net voor de aftrap waren zij met 11 in het veld.
Dat makkie? waar de mannen het al over hadden werd toch serieuzer en zeker toen ook zij nog een wisselspeler op de bank hadden. Zand in onze oogjes gestrooid?? leek er wel op als er zo begonnen word. Met moeite de eerste 10 minuten doorgekomen en geluk dat een pingel hoog naast werd geschoten. De draad werd opgepakt en Emmeloord was in het vervolg de betere ploeg.Vlak voor rust zelfs een 0-2 voorsprong door Erik Gijsberts en Jordy vd Poel. Duur balverlies van aanvoerder Mark Nienhuis betekent net voor rust de aansluitingstreffer van VWC 1-2 dus. Koude douche?? Nee hoor koude thee.....
Binnen 2 minuten na rust door te slap verdedigen op 2-2. Sjonge jonge...Verdediger Gerrit, die zich kennelijk niet lekker voelde naar links midden doorgeschoven. En?? binnen de 2 minuten een puntgave voorzet van deze Gerrit Doef waaruit de andere tegendoelpunt veroorzaker Mark de 2-3 kan binnen tikken.
Toch weer na een uur gelijk, 3-3 dus en Huub oh Huub Lubbers, dat kan ! beter..
Een spelsituatie met druk in de 16 van VWC, Huub L naar voor gestuurd en Mark, U weet wel, ietsje terug geroepen. Mark denkt, ik blijf maar beetje achter. En Huub denkt, blijf maar een beetje voorin. Het toeval wil dat Mark N. de bal in bezit krijgt in eigen achterste lijn, een lange pass verzendt naar Mike H. en die stuift door naar de achterlijn en zijn voorzet wordt door Erik Borg verzilverd in de 3-4 winst...in minuut 83. Mooi mannen, leuke enerverende partij. Het werd ook nog even onvriendelijk maar ja, wij dachten gelukkig aan RESPECT..