SC Emmeloord/Mar Seafood naar winst tegen Dalen

EMMELOORD - SC Emmeloord/Mar Seafood speelde een thuiswedstrijd tegen het wat lager geklasseerde Dalen en won met 13-7.

zaalvoetbalfoto
De wedstrijd kende voor de polderbewoners twee gezichten. Flitsend àanvallend spel werd afgewisseld met naïef en slecht verdedigen. Vanaf de aftrap lag de bal binnen 24 seconden al in het doel bij Dalen. De eerste tien minuten werd er geconcentreerd en goed gevoetbald wat resulteerde in een snelle 4-0 voorsprong. Kort na de 4-0 werd er niet meer vanuit de organisatie gevoetbald door de polderbewoners waardoor Dalen met enkele goeie counters snel op 6-4 kwam. De tweede helft was erg rommelig met veel goede aanvallen en doelpunten maar ook slechte momenten van verdedigen waarbij de organisatie soms ver te zoeken was. Voor de debuterende ploeg uit Emmeloord is daar nog veel winst voor te behalen.
Vrijdag
Volgende week wacht er eerst een bekerwedstrijd thuis tegen Urk 2. Mar Seafood is dus gewaarschuwd en er zal dan ook uit een heel ander vaatje getapt moeten worden. 9 punten uit 3 is fantastisch, maar er komen nog hele zware wedstrijden aan.