SVM D1 - SCE D1

10-03-2012 - Competitiewedstrijd  SVM D1- SCE D1
De competitie is voor de 2e helft van het seizoen van start gegaan, vandaag stond de wedstrijd uit tegen SVM D1 op het programma In de eerste vijf minuten wordt al snel duidelijk, dat SVM geen makkelijke ploeg zou worden om te bestrijden, het is erg rommelig verzorgd aan de kant van SCE D1.  Na 10 minuten geeft Jason een prachtige voorzet op Luuk, deze wil op zijn beurt uithalen, maar een verdediger belet Luuk de score te openen. Toch begint SCE in het 2e gedeelte van de 1e helft iets
beter in het spel te komen, met gevolg een corner . Jason neemt deze, maar de bal gaat er niet in. Het is met name de rechterspits van SVM “Rebecca” , Melvin moet alle zeilen bijzetten, wat kan die vrouw voetballen en wat is ze snel. Het is de 20e minuut uit een corner weet SVM de 1-0 binnen te leggen. Ian krijgt ook nog een kansje, maar het is een vangbal voor de keeper. Met deze stand gaan we de rust in. In de 2e helft weet Quinten een aantal keren redding te brengen, SVM is zeer fanatiek en zeer gretig, had SCE nog hoop op de gelijkmaker, het was toch SVM, die SCE net elke keer iets te slim af was. SVM is nu alleen nog maar op de helft van SCE,  en in de 10e minuut is het wederom raak, SVM scoort de 2-0. Niet veel later komt de bal bij Damian, deze haalt uit, maar de keeper stond er helaas ook  nog, en deze weet redding te brengen. In de 15e minuut is het lot definitief bezegeld voor SCE, Vanaf de middellijn neemt SVM de bal mee, en scoort beheerst de 3-0. Nog geen minuut later wordt agv een verdedigingsfout ook nog de 4-0 binnengetikt. Er was geen redding meer aan, totdat Jason wordt gevloerd in het 16 meter gebied. Een penalty is het gevolg, Luuk neemt de penalty, maar als het niet loopt in het elftal zul je net zien, dat hij deze penalty naast schiet, en dat gebeurt dan ook. Vlak voor tijd weet SVM ook nog de 5-0 binnen te knallen, dit was ook tevens de eindstand, niks aan te doen, volgende keer wat meer gretigheid, dan komen er ook wel weer punten. Tot volgende week .