Competitiewedstrijd SCE D1 - MSC D1 zaterdag 17 maart 2012

17-03-2012 - Competitiewedstrijd SCE D1- MSC D1
Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen de nummer 2 op het programma, iedereen was er vandaag, dus konden we los. Het is de 3e minuut, Stefan kapt de bal slim weg bij een verdediger van MSC en haalt maar eens uit, de keeper heeft de bal te pakken. Gelijk hierna een tegenaanval van MSC, maar deze bal belandt in het zijnet. In de 6e minuut een onderonsje tussen Jason en Stefan, deze bal wordt ook net gemist. In de 10e minuut gaat Luuk er met de bal van door hij speelt niet af en probeert het zelf, maar hij rondt dit netjes af en het is 1-0 voor SCE. Waren de eerste 10 minuten voor MSC, het is nu duidelijk dat SCE het initiatief heeft overgenomen en zijn fysiek sterker. In de 13e minuut geeft Koen een wereld voorzet op Luuk, en wederom weet Luuk met een simpel schuivertje de 2-0 binnen te schieten. Dan komt ineens MSC uit het niets ligt pardoes de bal in het net bij Quinten het is 2-1 en we zijn net op de helft.  Stefan passt op Ian en deze schuift de bal door op Luuk . Hieruit krijgen we een corner, Stefan neemt de corner en dan denken we dat Olav de 3-0 binnen schiet, maar het blijkt toch Robin te zijn . In de 27eminuut is het dus 3-1. Damian maakt een hands bal net buiten de 11 meter, de bal komt bij Quinten,  maar deze kletst de bal lekker weg. De rust is daar en 3-1 op het scorebord, het gaat super. In de 2e helft  komt er een spits van MSC, deze neemt de bal mee, Jason loopt zich een apezuurtje, maar weet niet te voorkomen dat de spits de bal bijna omzet in een doelpunt, maar gelukkig belandt de bal in het zijnet.  In de 19e minuut komt MSC dan toch nog terug en maakt de 3-2.
Het is dan enigszins wat rommelig bij SCE, De 3-3 lag er ook bijna in een speler van MSC schiet gelukkig net naast. Het is nu pompen of verzuipen. Stefan schiet nog bijna even de grensrechter uit het veld, had veel last, maar kon toch door. 3 minuten voor de officiele tijd verstreken is, krijgt Stefan een publiekswissel, Had nu eenmaal grandioos gespeeld. Vlak voor het eindsignaal  omzeilt Luuk dan de keeper van MSC en schiet beheerst de 4-2 binnen. MSC komt nog wel een paar keer bij het doel van SCE, maar weten niet meer te scoren. Mark gaat ook nog voor een goal, maar de keeper weet het schot te keren, maar in de rebound  is het wederom Luuk die ook nog de 5-2 weet binnen te knallen. In de 8e minuut extra blessuretijd, schiet MSC nog even tegen de paal, maar als collectief liep het vandaag gesmeerd, en de 5-2 was dan ook wel verdiend.. Met dank aan Jeroen, Melvin, Koen, Ian, Robin,
Marc, Lucas, Jason, Damian, Stefan, Quinten, Luuk super gedaan. Met het oog op interland  over 3 weken, zijn we er denk ik wel klaar voor. tot volgende week. Trouwens de coach heeft geen moment gedacht, dat we zouden verliezen.