SCE F3 - Ens F3

10-03-2012 -  SCE F3-SV Ens F3
Vandaag was het de eerste competitie wedstrijd van de voorjaarscompetitie voor de F3 Helaas konden Wouter&Nighell er vandaag niet bij zijn maar gelukkig kon Ismaël invallen zodat we toch nog genoeg spelers hadden. Toen we het veld opliepen begon het gelijk te regenen hierdoor werden de spelers van  de F3 nat en koud. Gelukkig begon de wedstrijd snel zodat we ons weer warm konden lopen.
We begonnen met Raymon op doel Tamas linksachter, Mathijn rechtsachter ,Koen in het midden, Chayenne in de spits, Meije stond rechtsvoor en Ibrahim linksvoor. Na een minuut was het gelijk raak Koen veroverde de bal op het middenveld en paste de bal naar de rechterkant in de voeten van Meije die gelijk De bal schitterend hoog in de rechterhoek onhoudbaar inschoot 1-0 Gelijk na de aftrap werd Ens weer onder druk gezet Mathijn pakte de bal weer af past naar koen die paste weer naar de linkerkant waar Ibrahim vrij stond Het schot van Ibrahim verdween dan ook achter de Enser keeper 2-0 SCE wist niet van ophouden Ens kon bijna niet op de helft van Sce komen Lukte dit wel dan stond daar Tamas die de bal weer afpakte Tamas paste de bal weer naar voren Meije pikte deze op en paste de bal in het midden voor de Enser goal de ingevallen Ismaël kon zijn voet tegen de bal zetten en schoot hard in de touwen 3-0 Nu was Ens wakker en probeeerde na de aftrap een paar keer door te komen Nu kon Raymon ook nog iets doen en dat deed hij goed, door twee keer goed uitkomen Pakte hij de ballen voordat het gevaarlijk werd. Hierna was het weer SCE na een aantal kansen van Chayenne (3 x tegen de keeper) en Meije (2 x net naast) was het weer Ismael die het doel wist te vinden 4-0  gelijk na de aftrap kon Mathijn doorkomen zijn schot ging net naast Daarna hadden Meije/Chayenne en Ibrahim nog een paar kansen. Vlak voor het einde van de eerste helft tekende Ismaël voor een zuivere Hatrick door de 5-0 in te schieten,dit was dan ook gelijk de ruststand.
 Na de rust ging SCE verder waar het gebleven was en zette volop druk op Ens maar Ens kwam er maar niet uit. SCE was eenvoudig veel en veel sterker helaas resulteerde dit niet in goals  Sterker nog doordat bijna iedereen voorin stond lukte het Ens zelfs nog om een goal te maken,Ibrahim die de tweede helft op de goal stond kon deze bal niet keren 5-1 Geheel tegen de verhouding in dus. Doordat het maar bleef regenen stond het vizier bij onze aanvallers niet meer helemaal scherp. Als alle kansen waren verzilverd had het een monsterzege geworden Eindstand is dan ook blijven steken op 5-1
Jongens jullie hebben vandaag heel goed gespeeld als we volgende wedstrijd meer overspelen weet ik zeker dat we dan ook weer een goede kans maken om te winnen .