SCEmmeloord E1-Dezs E2

Zaterdag 22 augustus speelde de nieuwe E1 zijn eerste bekerwedstrijd.
Na een geweldig toernooi in Vollenhove waar de E1 ongeslagen het toernooi wist te winnen
Tegen eersteklas teams waren de verwachtingen hoog

E1 miste vandaag Romeo die had vandaag een familiedag

De opstelling:

Jeremiah
Mathijn                                                                                                           Wouter

Koen

Sophie                                                                                                           Brian

Nassim(5de Ibrahim)

Emmeloord begon goed zette gelijk druk op de tegenstander die de gehele eerste helft niet van hun eigen helft wisten uit te komen
Na 5 min opende Koen met een mooi solo actie de score
Niet lang daarna zorgde Ibrahim met twee harde schoten voor de 2 en de 3-0 voorsprong
Nassim pikte ook z,n goaltje mee en Sophie wist de keeper van Desz ook te verschalken 5-0
Dit was ook de ruststand.
Na rust begon Desz op een hele andere manier te voetballen door dit fysieke spel
Viel Wouter snel uit met een blessure en later ook Sophie  ondanks het fysieke spel bleef Emmeloord mooi combineren  en liep het door goal getter nassim uit naar een 9-0 voorsprong
Door een klein foutje op het midden veld  kon Dezs nog een keer tegen scoren
Het slotakkoord was weer voor SCE Nassim maakte er nog een en Wouter kopte nog een corner achter de keeper zodat de eindstand van 11-1 op het score bord stond.

Sce E1 heeft een geweldige pot gespeeld  Mathijn &( gelegenheidsverdediger)Wouter hielden het achterin dicht Jeremiah had vandaag niet veel te doen maar als meevoetballende keeper heeft hij het geweldig gedaan
Koen Sophie en brian vinden elkaar bijna blindelings op het middenveld ibrahim was voorin vooral met afstandschoten gevaarlijk en onze Benjamin Nassim staat altijd op de goede plek om z,n goaltjes te maken.
Groot pluspunt is ook dat de spelers ook makkelijk van positie kunnen wisselen een mooi team waar Sportclub veel plezier aan kan beleven dit jaar.

Volgende week de uitwedstrijd tegen FlevoBoys E3 een team dat in de hoofdklasse uitkomt