Vandaag stond de eerste wedstrijd van het seizoen op het programma.

Tamas en Jorrit achterin
Jimmy, Yesser en Noah op middenveld
Nick spits

Yassir, Remon en Sadettin wissel

De wedstrijd begon en we gingen gelijk druk zetten. Het was af en toe wat zoeken want de E2 in een nieuw team.
Hoe verder de wedstrijd verliep des te beter het ging.
Er werd heel goed overgespeeld en Creil kwam er niet aan te pas. Creil was in begin wel wat gevaarlijker.
Maar toen scoorde Yesser zijn eerste doelpunt na een hele mooie aanval. Het schoot de bal van de linkerkant zo hoog rechts het doel in.
Toen was de E2 helemaal los er werd goed samen gespeeld en er werd zeer goed verdedigd.
Het was weer Yesser die de 0-2 scoorde. Onze 3 wissels werden ingebracht en ook zij speelden zeer goed.

Na de rust ging de E2 goed door met verzorgend voetbal en Yesser scoorde binnen 10 minuten de 0-3 en de 0-4
Creil kwam er af en toe nog wel uit maar gevaarlijk werd het niet. Ook omdat Remco als een dijk stond te keepen.
Na wederom goed combinatie spel scoorde onze andere aanwinst Jimmy de 0-5.