Mathijn                                                                              Tamas(5de Jeremiah)

Ibrahim(5de Nick)                                                               Nassim

Het was een vriendschappelijke wedstrijd maar beide teams wilden graag winnen
Het was een mooie wedstrijd vol strijd en mooi voetbal SCE begon goed
Achterin stond het als een huis en SCE kwam ook op een 2-0 voorsprong
Door goals van Ibrahim en Wouter
Maar FB gaf niet zomaar toe en kwam nog voor de rust op gelijke hoogte
En zelfs op voorsprong al ging hier een overtreding op Koen aan vooraf de verder goedleidende scheids T Bosman (met een blauw/wit hart?)zag deze overtreding over het hoofd en de spits van FB kon alleen op Keeper Remco af die geen antwoord had op ruststand 2-3
Na de rust ging SCE weer volop de aanval al werd al wel duidelijk dat ze het zwaar hadden Ibrahim die in de eerste helft vol tegen een doelpaal was gegleden liep niet meer soepel Nick liep te trekkenbenen en Koen en Mathijn hadden last van Buikloop
Maar met z,n allen werd er geknokt dat resulteerde in twee goals voor SCE  van Wouter en Nassim
De mannen stonden weer voor met 4-3 Tamas had nog een afstand schot  en er waren nog wat kleine kansjes maar ook FB kreeg kansen Jeremiah haalde nog een bal weg maar helaas kwam FB nog langszij in de blessure tijd  eindstand 4-4