Vandaag moesten we aantreden tegen het laaggeklasseerde CVVO C2 Lemmer.
Vandaag was Stefan de gelegenheidskeeper, omdat Tim een blessure aan zijn hand had.
Tim was wel inzetbaar als veldspeler. Vandaag in de wissel Koen en Jason, Melvin wel aanwezig
maar nog herstellende van zijn handoperatie.
In de 2e minuut een levensgevaarlijk schot van CVVO op Stefan de keeper, hij weet
ternauwernood de bal weg te stompen.  In de 3e minuut krijgt SCE een vrije trap,
Tim neemt deze en de keeper van Lemmer weet de bal in 2e instantie nog net naar zich toe
te graaien. Lucas krijgt even later een vrije trap agv een tackle. SCE is misschien wel de
bovenliggende ploeg, maar het voetbalt niet zoals we het gewend zijn (zeker een makkelijke
onderschatte tegenstander!!!) Na 16 minuten een mooie  combinatie tussen Han,Tim,Han, Mark, deze bal belandt bij Otis, maar deze schiet in de handen van de keeper. Weer even later een solo actie van
Chris, hij gaat er alleen voor, maar de keeper redt. In de 20e minuut passt Tim de bal naar Han,
Deze schiet naast de goal.  De keeper wil de bal uitschieten, maar doet dit dusdanig slecht,
zodat de bal bij Merijn komt, deze is blijkbaar zo geschrokken, dat hij geen doelpunt weet te
verzilveren. Otis brengt even later de bal bij Han deze zet voor op Mark, hij wil uithalen, maar
struikelt over zin eigen benen, en de bal gaat over. Vlak voor rust komt de bal bij Merijn,
Deze schiet op het doel, maar via de lat gaat de bal over. Rust 0-0. En nu hopen dat de 2e helft
wat meer spektakel brengt.

In de 2e helft maken Robbie en Merijn plaats voor Jason en Koen.
Het is Tim die de bal prachtig voortrekt, deze komt bij Han terecht, deze kopt vervolgens
de bal net naast. CVVO verzetten zich prima, terwijl SCE telkenmale vergeet te scoren.
Na 15 minuten kunnen we stellen, dat het meer op boerenkool voetbal lijkt, dan wat anders,
maar SCE zet nu toch wat meer druk. Het is Koen die een voortreffelijke voorzet geeft op Luuk,
Deze scoort ook, maar er wordt  gevlagd voor buitenspel, jammer.
In de 22e minuut krijgt Otis een beste kans de score te openen, maar de keeper van Lemmer
weet te redden. Even later dreigt het fout te gaan op het middenveld, maar Koen weet nog
net het noodlot te keren, door de spits van Lemmer de voet dwars te zitten, gelukkig maar.
7 minuten voor tijd lijkt dan toch Merijn de overwinning binnen te halen, hij knalt op de kist,
maar de keeper weet deze bal tot corner te verwerken. De bal wil er niet in.
Met nog 3 minuten te gaan, moet Stefan er als een speer uitkomen, om een aanstormende spits
van Lemmer voor te zijn, dit lukt gelukkig. Otis geeft nog een prima voorzet op Luuk, maar deze
mist de bal nipt, en dus ook de kans op een doelpunt. En dan klinkt het fluitsignaal, CVVO
heeft de eerste punten van SCE afgesnoept en vierden dit dan ook alsof ze de championsleague
zojuist gewonnen haden, en terecht natuurlijk, SCE voelde het als een dom verlies.
Voortaan de tegenstanders maar niet meer onderschatten, want het ging ook bijna net zo als tegen
Tollebeek en Creil alleen nu vielen de doelpunten niet. Volgens mij volgt er nu nog een bekerwedstrijd, maar op dit moment is het mij niet bekend, wanneer die is, tot de volgende keer