Zaalvoetbal toernooi sce e2

Zaterdag 21 december 2014

Niet zo vroeg gelukkig en dan vooral voor de ouders die altijd met grote getalen hun kroost aanmoedigen, super!

10:45 uur iedereen was aanwezig voor vertrek richting de Evert van Bethemhal te Ens om weer eens een prijsje op te halen.
11:33 uur het eerste fluit signaal van het toernooi klonk en wij moesten gelijk aan de bak.
Ens E2 was de tegenstander, en stond goed gemotiveerd ons op te wachten.
E2 had daar geen boodschap aan en zette gelijk de aanval in met veel overspel van achteruit.
2 minuten voor tijd ons spel werd beloont, Dani onze vast rots achterin speelde de bal naar Djevano, Djavano naar Nighell , Nighell speelde door en Danny scoorde de eerste goal (ps Danny scoort alleen mooie goals.)
De eerste wedstrijd zat erop 1-0 gewonnen zonder in de problemen te zijn geweest.
11:57 na lekker wat suikers na binnen te hebben gewerkt in de vorm van snoep, stond iedereen vol energie klaar!
Flevo boys E10 was de tegenstander we waren gebrand om te winnen, en er van overtuigd na wins in de eerste wedstrijd.
En ja hoor na 5 minuten scoorde Nighell de eerste en tevens de winnende goal, 2 gespeeld 2 gewonnen!
12:21 uur De zenuwen gierde toch wel een beetje door ons heen, de finale was namelijk in hand bereik...
Weer Flevo boys was onze tegenstander maar nu E12, de wedstrijd begon en de een naar de andere kans volgende, paal, op de keeper, nog een keer paal de aanvallers Sam, Danny, Nighell kregen hem er niet in, wat ze ook deden.
Maar van  fb hadden we ook niks te vrezen , ze kregen geen kans door goed verdedigend werk van onze verdedigers, Djevano, Dani en Ali.
En als er toch een bal per ongeluk door kwam hadden we altijd nog onze keeper Job,die er altijd en snel bij is.
De wedstrijd was voorbij helaas was het niet gelukt om er 1 in te peren, maar we hadden voldoende punten en we stonden in de FINALE!!!!!
Na ongeveer 10 minuten rust met veel tactische overwegingen waren we klaar om wederom fb in te maken.
12:45 uur de finale begon tegen Flevo boys welk e team was niet duidelijk, 2 teams was 1 geworden maar daar werden wij niet bang van.
De eerste 5 minuten waren we niet helemaal wakker het overspelen wat zo goed ging was ff helemaal weg.
Toch een beetje last van zenuwen het was immers wel een finale.
Na 5 minuten kregen we een corner en Dani bracht hem hard in bij de eerste paal, en ja hoor via een speler van fb 1-0, de winst was nu wel heel dicht bij.
Maar toch nog ff opletten wat moesten we doen met ze alle verdedigen of toch gewoon onze eigen spel blijven spelen, het laatste leek ons het best.
En dat bleek de juiste keus , Dani mocht weer een corner nemen en schoot hem voor waarna Danny hem uit de lucht in 1 keer scoorde(en of die mooi was....)
Het was 2 nul en nog ongeveer een minuut te spelen dit konden we niet meer weggeven, maar het werd toch nog ff spannend maar Job was er wanneer nodig met fantastische reddingen....
Fluuuuuuuuuuuuiiiiiiiit ja hoor de wedstrjjd was afgelopen we hadden gewonnen,Kampiooooooeeeeeeeeeeennnn