vv Lemmer--SCEmmeloord

Voetballend de punten laten liggen.

Dat v v Lemmer er op gebrand was om de 6-1 nederlaag die Sportclub in de
thuis wedstrijd makkelijk won uit te wissen was een duidelijke zaak.
De eerste twintig minuten waren dan ook voor de Lemsters die al in de derde minuut
op een 1-0 voorsprong kwam door een doelpunt die door een Emmeloorder been in
de zestien van richting veranderd werd en de spits stond voor een open doel
In de 19de minuut werd er uit een corner de 2-0 gemaakt in een haag van spelers
waar de keeper zwaar gehinderd werd maar de scheids besliste dat er niets aan de hand was.
Vanaf de aftrap onderschept v v Lemmer gelijk de bal die op M Schutz gespeeld werd,
die alleen op de keeper afgaat en deze totaal kansloos liet 3-0.
Emmeloord was na twintig minuten eindelijk wakker geworden en liet toen zien dat er wel
goed voetbal in deze ploeg zit. Vanaf een inworp waar D Lanters de bal tegen zijn arm kreeg
mocht hij toch verder voetballen en met een schitterende lob liet hij de doelman
het balletje uit het net halen 3-1.Vanaf nu had Sportclub wat meer geluk moeten hebben
want een inzet van J Groenhof kon net van de lijn gehaald worden en uit de volgende voorzet
tikte hij de bal rakelings over
Na rust waren de kansen voor Sportclub R Willems kopt naast D Lanters hoog over maar
K Olaer wist uit een goede voorzet vanaf rechts met een stift bal de keeper te passeren.
Dit was het sein voor J Boxum om het spel om te gooien en kwam J Fiere na een lange blessure
de verdediging steunen en werd Pala naar voren gestuurd. Het gevolg was dat Lemmer even
niet wist dit op te lossen en de kansen kwamen. Een schot van Jordy wordt overgetikt twee kansen
van D Lanters naast I Pala schot net over Een doelpunt afgekeurd voor buitenspel ??????
Toch was het Lemmer die de bal op rechts aan M Schutz meegeeft
en R Willemse toehapt waar deze makkelijk uitgeschakeld werd en M Holtmaat niet anders kon dan
hem neer te leggen, alleen gebeurde dit binnen de zestien.
Gele kaart tot gevolg en een penalty die door Schutz zelf ingeschoten werd.
Sportclub heeft nog wel geprobeerd om voor de aansluiting te zorgen maar dit mocht niet meer baten.
Dat het in de 93ste minuut toch nog 5-2 werd komt Lemmer misschien alleen maar ten goede voor een doelsaldo