Weer 3 punten voor E4!!!

Vandaag moesten we aantreden tegen een voor ons onbekende tegenstander. SVB 77 E1 kwam op bezoek. Om 9 uur werd er gefloten voor het begin van de wedstrijd en het was SVB 77 E1 dat meteen vol in de aanval ging! Hier hadden onze mannen duidelijk niet op gerekend de 0-1 viel dan ook snel. Daarna kon de wedstrijd beginnen en na 10 minuten maakte Giovanni de 1-1. Na dit doelpunt kwam er meer rust in het spel van E4 en werd er vervolgens goed gevoetbald . Er werd lustig gestrooid met passes door onze verdedigers en middenvelders en niet te vergeten onze voorhoedespelers waardoor soufyane de 2-1 kon scoren. Voor de rust maakte Niels 3-1 en 4-1 . In de pauze werd er van keeper gewisseld (Kevin voor Leon) en gingen de mannen verder waar ze mee gestopt waren in de eerste helft, namelijk goed en met veel inzet voetballen.Helaas wist SVB 77 toch een tegentreffer uit de hoed te toveren 4-2. Gelukkig lieten onze mannen zich hierdoor niet uit het veld slaan en scoorde Giovanni 5-2 de 6-2 werd gescoord via de tegenstander (mooie kopbal). Twan scoorde 7-2 door een goed geplaatst schot, Niels vond dit nog niet genoeg en maakte de 8-2. Giovanni zorgde voor de laatste treffer 9-2.
Mannen allemaal super gespeeld vandaag. Proficiat met deze overwinning. Volgende week spelen we tegen Flevo Boys E11  maar dan uit.