Olympia F5-SCE F3

28/04/2012 - Voor de F3 stond er zaterdag  een inhaalwedstrijd ingepland en wel tegen de nr 3 olympiaF5.
Sce begon de wedstrijd als lijstaanvoerder met nul verliespunten 23 voor 4 tegen.
we vertrokken uit Emmeloord in de stromende regen,gelukkig was het bij aankomst in Hasselt weer droog.
We speelden vandaag zonder Chayenne/Raymon die in England zaten en Meije was ook afwezig.
De F3 heeft er wel weer een nieuw talent in de gelederen bij gekregen namelijk Nick Baltus zodat we toch nog een compleet team hadden.

We begonnen de wedstrijd met onze vaste sluitpost in de eerste helft Nighel
Tamas linksachter Mathijn rechtsachter Ismael laatste man Koen Midmid
Aanvoeder Romeo rechtsvoor Ibrahim linksvoor en Wouter in de spits.
Nick begon in de wissel om eerst even de kunst af te kijken.

Sce begon zoals we gewend zijn volop op de aanval, al ging het allemaal wel wat stroef
Ook geen wonder we hadden namelijk weinig getraind en de laatste wedstrijd was
Ook alweer twee weken geleden.
De combinatie,s  liepen niet helemaal en Olympia stond ook met z,n allen voor het doel
Daardoor lukte het ons maar  niet een goal te maken.

De kansen waren er wel degelijk Wouter schoot een aantal keer net naast en een keer op de paal,een vrij trap van Koen werd net van de lijn gehaald.
Schoten van Ibrahim en ook van Nick werden gepakt door de keeper&ook Romeo kreeg de bal niet tussen de palen.
De hele eerste helft speelde zich af op de helft van Olympia onze verdedigers Tamas en Mathijn hielden de aanvallers van Olympia op eigen helft  en Ismael liet ook geen bal doorkomen.
Voor onze keeper Nighel was dit wel erg saai hij heeft de hele eerste helft geen bal gehad.
Het leek erop dat de het o-o zou blijven tot de rust maar Ismael dacht daar anders over
Hij legde de bal moet een bekeken afstand schot over de uitgekomen keeper van Olympia 1-0  dit was gelijk de ruststand.

Na de rust ging SCE door met aanvallen met Nighel die nu als linksbuiten speelde
En wouter die op de goal stond.
Die gelijk getest werd door Olympia de mannen van SCE waren even de klus kwijt
Olympia kwam een aantal keren gevaarlijk door en scoorde dan ook snel de 1-1
SCE liet de kopjes niet hangen en gingen weer vol op de aanval maar helaas ging de bal er niet in sterker nog het was Olympia die op voorsprong kwam 2-1
De mannen van de F3 stroopte de mouwen op en gingen weer vol voor de winst
Er waren kansen genoeg maar de bal wilde er maar niet in
Gelukkig maakte Ismael een paar minuten voor het eind nog de 2-2 sce had in de laatste minuten nog kans om de wedstrijd te winnen maar helaas lukte dit niet
Zodat de F3 zijn eerste puntverlies van dit seizoen  leed.