Interland SCE D1 - AFC Rumney

08-04-2012 - Eerste paasdag hadden we een wedstrijd tegen AFC Rumney, onze eerste interland. In de eerste helft hadden we evenveel kansen maar het was AFC Rumney die het eerste doelpunt maakte. We waren allemaal fanatiek en er waren heel veel supporters bij de wedstrijd. We gingen met 0-1 achterstand de rust in. We kregen een peptalk van Jacob en Jan, daarna gingen we weer voetballen. We waren weer heel fanatiek we hadden prachtige kansen maar we kregen de bal niet in het doel. Olav passde de bal naar Luuk en Luuk maakt een fantastische actie in schoot hem erin. 1-1 stond het. AFC Rumney is nu nog fanatieker maar we laten ze niet scoren. De bal stuitert naar Stefan, en Stefan schiet hem zo van de middellijn met een mooie boog in het doel. 2-1 stond het. Maar de wedstrijd was nog niet afgelopen. We krijgen veel vrije trappen. Maar AFC Rumney ook. Ze kregen een corner. Hij schoot en Jeroen tikt hem weg. Het is niet het beste veld dus hij stuiterde naar een speler van AFC Rumney en hij schoot hem binnenkant van de paal erin. 2-2 is het geworden.  We proberen nog 3-2 te scoren maar het lukte niet echt. De wedstrijd was afgelopen en het is 2-2 geworden. Goed gedaan Emmeloord!!!