Bant E2 in zinderde wedstrijd langs Sc E4 8 – 4

21-4-2012 - We moesten bij Sc Bant E2 op bezoek, die al hadden bewezen goed mee te draaien in de 4e Klasse. Na de aftrap nam Sc Bant het initiatief, en speelde goed de bal rond. Toen er hooguit 5 minuten waren gespeeld ,wist Bant de bal tegen de touwen van E4 te schieten!! (0-1). Een beetje ontdaan van dit tegendoelpunt probeerden we de draad weer op te pakken. Het duurde dan ook niet lang of de gelijkmaker was een feit (1-1). Daarna liep Bant in no time uit naar een 4-1 voorsprong. E4 liep voortdurend uit positie en was niet meer geconcentreerd, en de tegenstander voelde dat perfect aan. In de 2e helft golfde het spel heerlijk op en neer, en zo werd er nogmaals gescoord door beide teams in het voordeel van Sc Bant E2. Einduitslag 8-4. Doelpunten makers E4 2x Sallah Eddin,1x giovanni en 1x niels.