Competitiewedstrijd SCE D1 - Rouveen D 1 Zaterdag 31 maart 2012

Aftrap was vandaag 10.30 uur
Na amper 2 minuten voetbal krijgt Rouveen de eerste kans, via een vrije trap wordt de 0-1 binnengeschoten. Al snel volgt een corner voor SCE Ian neemt de corner, en beandt voor de voeten van Luuk, echter de keeper stond er ook nog en ving de bal. Weer even later wordt de bal netjes voorgezet op Luuk, deze neemt op zijn beurt iets te veel tijd , en de bal wordt naast geschoten, jammer. Olav krijgt dan en dot van een kans deze wordt gekeerd, maar in de rebound is het Luuk , die dit keer beheerst de bal binnenschiet het is 1-1 in de 11e minuut. SCE werkt zeer hard, en even later geeft Stefan een pracht voorzet  op Lucas deze passt  netjes op Mark  en deze scoort 2 minuten later de 2-1 voor SCE. In de 16e minuut legt Jason dan een spits van Rouveen neer in het elf meter gebied. Een penalty is het gevolg, deze wordt binnengetikt en de stand is weer gelijk 2-2. Een pracht combinatie tussen Ian en Mark  en Mark weer terug op Ian, deze bal komt bij
Luuk terecht, hij wacht net iets te lang en de 2-2 is uiteindelijk de ruststand.
Iedereen heeft het er in de pauze over, dit moet SCE kunnen winnen. De wedstrijd is nog maar net begonnen, en ja hoor de eerste kans is er voor Luuk, deze bal weet de keeper te keren. Nog geen minuut later haalt Olav uit  en met behulp van een verdediger belandt de bal in het net 3-2 SCE. In de 10e minuut is het initiatief langzaam over gegaan op Rouveen,  In dezelfde minuut ligt de hele verdediging te slapen en de 3-3 wordt simpel door Rouveen binnengeschoten. Dan is het de 12e minuut, de grip op Rouveen is weg en de bal wordt door Rouveen  op de paal geschoten, gelukkig voor ons. Nog een mooie solo actie van Luuk  deze keer verdwijnt de bal naast het doel. Iedereen denkt dit blijft een gelijkspel, maar 2 minuten voor tijd krijgt Rouveen een corner  en met het hoofd maakt een spits van Rouveen de 3-4. Even later het fluitsignaal. Zijn we er toch weer met ons allen ingetrapt. Maar toch was  de 1e helft mooi om te zien, en de 2e helft liepen we wat achter de feiten aan, Jammer maar goed, volgende week de uitwedstrijd tegen de koploper Alcides , waar we thuis een punt van hebben afgesnoept, en daarna  natuurlijk a.s. zondag de interland tegen Wales. Alle spelers bedankt, Quinten, Jeroen, Koen, Melvin, Ian, Olav, Marc, Lucas, Jason, Stefan, Damian, Luuk, Robin. Ik weet zeker dat is er nu geen 1 vergeten ben.