Vandaag stond voor SCE de eerste beker wedstrijd op het programma.
Na een goede wedstrijd bespreking en warming up begonnen we aan de wedstrijd.
SCE starte sterk en hield zich aan de gemaakte afspraken, dit resulteerde in mooie combinaties.
Ook kregen we het eerste kwartier 2 goede mogelijkheden, maar jammerlijk genoeg troffen we niet het net.
Na ongeveer een 20 min voetballen zette we een mooie aanval op via links, Youri gaf goed voor en Jesco verzilverde dit buiten kansje.
Na deze goal bleven we goed door voetballen en zochten naar de 2-0.
Jammer genoeg viel in blessuretijd de 1-1 door niet goed ingrijpen in de verdediging.
In de rust dachten we de puntjes op de i te hebben gezet, maar er volgende een hele andere tweede helft.
SCE kwam niet meer tot goede combinaties en vaak werd ook de tweede bal verloren.
Wel bleven we kansen creƫren, maar jammerlijk genoeg vielen ze weer niet in hetnet.
Creil kreeg steeds meer het gevoel dat er wat te halen viel en dit gebeurde ook 10 min. Voor tijd.
We schakelden gelijk over naar 1op 1 achterin, maar het mocht niet baten.
In blessure tijd kregen we nog een vrije trap, maar deze werd van de doellijn gehaald.
Jammer genoeg verloren, maar volgende week gaan we dit recht zetten.