Flevo Boys D7-SCE D1: 0-8

Op zaterdag 30 augustus stond onze 2e bekerwedstrijd gepland en wel bij onze bekende buren. Na eerst op de foto te zijn gezet begonnen we om 10.30 uur onder leiding van onze fanatieke coach Arnold aan de wedstrijd.

Al snel was duidelijk dat we deze pot konden winnen. We zetten FB vanaf de aftrap onder druk en al gauw was het onze nieuwe aanwinst Mark die de 1-0 liet aantekenen tegen z'n oude cluppie. Na meerdere mislukte pogingen tegen de paal was het Ismael die de 2-0 maakte. Gijs 3-0 en Joy 4-0.
Rust..... Ondanks de voorsprong was Arnold niet tevreden, veel te slordig spel volgens hem en dat moest beter.

De tweede helft begon beter, fanatieker en betere combinaties en daar was de 5-0 door Youri, 6-0 door Jesco, 7-0 opnieuw door Youri en de eindstand 8-0 werd door Gijs op het bord gezet! Al met al een goede pot voetbal! Op naar de volgende wedstrijd, uit naar Urk. Alle ouders bedankt voor hun aanmoedigingen en Dennis bedankt voor het vlaggen.