Vandaag Beginnen we in onze 4 4 3 opstelling, welke Karim uitgedacht heeft afgelopen donderdag tijdens een geslaagde
training avond bij Plaza a6 in Emmeloord en waar iedereen veel inzet en gezelligheid toonde.
Laatste lijn met Rechts Moessie Farid laatste man en Said voorstopper en Bekir op links.
We begonnen wat afwachtend en zoekend aan deze wedstrijd.
Dat resulteerde in de 6e minuut al tot een tegendoelpunt.
Dit kwam eigenlijk doordat Said toch weer last van zijn kuit kreeg en werkelijk niet meer kon lopen
En zijn tegenstander kon dan ook vrij op de goal af en vrij scoren. 0-1
Onze coach Karim was werkelijk heel goed bij de les, men wilde Peter op de plaats van de geblesseerde Said zetten,
Maar tijdig greep Karim in en liet Brahim invallen en liet hem wat meer op het middenveld spelen.
We gingen nu veel meer met de punt naar voren spelen en dat resulteerde in de 10e minuut al tot resultaat.
Het bleek echt een gouden wissel te zijn, want het was Brahim die de gelijkmaker aantekende. 1-1
Hamza nam een lange hoge voorzet in een keer alla van Basten met een omhaal ineens op zijn voet.
Jammer dat de bal niet raak was, het was zo mooi dat dit een beter lot zou hebben verdient.
Tot de 25 e minuut hadden wij de wedstrijd echt onder controle met goed voetbal.
In de 25 e minuut passeerde Hamza in het punt van het strafschop gebied zijn man en was ook de tweede voorbij toen
hij onderuit gehaald werd en een wij een strafschop kregen.
Hamza nam zelf de strafschop en scoorde de 2-1.
Rond de 25e minuut wisselde onze gouden wissel Brahim voor Peter die verder op het middenveld ging.
In de 30e minuut maakte Adil werkelijk het doelpunt van de maand.
Na een lange bal van Farid, die Adil met rechts aan te nam en direct met links snoeihard de bal af te maken en te scoren. 3-1
Tot de rust hadden we alles echt onder controle en Hassan had de achterhoede perfect georganiseerd.

Vandaag zijn er twee spelers man of the match.
Suber, die zoals altijd een geweldige wedstrijd speelde, maar in zijn eentje zowat het hele midden veld moest dicht lopen.
De man is werkelijk iemand die het spelletje voetbal heel erg goed begrijpt, het stopt bij hem niet bij de pass en steekbal.
Hij blijft maar lopen en gaten trekken voor andere spelers.
De tweede man of the match is Hassan die werkelijk onvermoeibaar leek en constant iedereen coachte op het veld,
Die echt meters heeft gemaakt en die door zijn loopactie de tegenstanders het leven echt zuur maakte.

We begonnen de tweede helft sterk en gaven Renado geen kans.
Het was al in de 48e minuut dat Adil een mooie pass op Hakim gaf die de bal er in zijn bekende Huntelaar in schoot 4-1.
Emmeloord bleef veel sterker in de tweede helft en vaak kregen wij kansen omdat Renado steeds aanvallender ging spelen.
In de 65e minuut werd Suber op rechts onderuit gehaald en Peter nam die vrije trap en met een harde strakke pass bereikte hij Brahim
die de bal doorspeelde naar Suber die de bal binnen schoot 5-1.
In de 85e minuut scoorde Renado tegen en was het 5-2
Maar het was al direct in de 86e minuut Adil die na een hele mooie run van zowat eigen helft de keeper simpel
uitspeelde door naar links te kappen en met rechts in te schieten. 6-2.
En een paar minuten later in de 88e minuut was het een goede loop actie van Brahim die de bal op Adil speelde en die zijn 3e doelpunt maakte. 7-2
Gelukkig voor onze tegenstanders bleef het hier bij.
Volgende week onze laatste wedstrijd voor de winterstop tegen Emmeloord 6 en als we die winnen liggen we in elk geval goed op schema op weg naar
een gezellige barbecue met het hele team van Emmeloord 5.