SC emmeloord d2-ens d2

De laatste wedstrijd voor de mannen en vrouw van Marcel Sybold en Edwin. Tegenstander van vandaag is Ens, wat op papier een makkelijke opgave moest gaan worden.
De wedstrijd heeft enige vertraging, omdat de kleding van ens niet mee is gekomen (waar is dat nog meer voorgekomen) Met een vertraging van 10 minuten, begint de wedstrijd eindelijk. Er is bij het begin van de wedstrijd al duidelijk wie deze wedstrijd zou gaan winnen. Emmeloord begint meteen vol overgave aan de wedstrijd, en binnen 4 minuten is de stand al 2-0 voor d2. Een derde goal werd jammerlijk afgekeurd voor buitenspel. Kansen te over voor D2, maar de bal wou er niet in. Door een counter kwam Ens terug naar 2-1, maar het was de enige kans voor ens de rest van de eerste helft. Emmeloord maakt aan alle illusies van ens een eind, want joey maakt 2 goals en bepaalt de ruststand op een comfortabele 4-1. Na de rust gaat emmeloord lekker door, mooie aanvallen en na 10 seconde maakte Corne met een prachtige goal de 5-1. Ens doet na een kwartier spelen wat terug en maakt de stand iets dragelijker 5-2. Dan is het weer Emmeloord wat gewoon verder voetbalt, en dan komt Mike met een onvervalste hattrick, 3 goals binnen 5 minuten, mede door mooie passes van corne en Julia. De einduitslag wordt 9-2. Een goed spelend d2 complimenten aan de trainers leiders van dit team. Het was mooi om naar te kijken heren en dame en nu lekker van een welverdiende winterstop genieten. Voor iedereen alvast een geweldige kerst gewenst, en geniet ervan.