wedstrijd verslag Sc Emmeloord D3- Tollebeek D2

SC EMMELOORD D3 – TOLLEBEEK D2
15-12-12 - Om 9.00 mochten onze jongens hun krachten meten tegen Tollebeek D2. Deze tegenstander doet het goed met een derde plek in de competitie, een zware dobber dus voor onze boys. De jongens gingen in de eerste 10 a 15 minuten voortvarend van start en zetten de tegenstander meteen onder druk en dat resulteerde in verschillende kansen. Maar zo is voetbal de eerste uitbraak van de tegenstander resulteerde gelijk in een doelpunt 0-1 daarna liepen de gasten uit naar 0-2 en 0-3 ruststand. Wat restte was de tweede helft te laten zien dat D3 veerkracht heeft en best aardig kan voetballen. Leon keepte deze morgen een puike wedstrijd via hem werd de uitslag niet nog hoger. Niet veel later floot de scheidsrechter voor het einde van de wedstrijd en werd 0-8 als einduitslag op het wedstrijdformulier ingevuld.