Verslag SCE E3 - Flevoboys E6 6-6

Emmeloord 14 febr. 2015
Het is alweer een tijdje geleden dat de E3 een wedstrijd op het veld heeft gevoetbald, na 2 oefenwedstrijden afgelast, was het dan nu eindelijk zover.
De E 3 speelde thuis een oefenwedstrijd tegen E 6 van Flevoboys in een nieuwe opstelling.
Sam, Romeo en Noa zijn bij de E 3 toegevoegd en het was opvallend hoe snel de jongens zich thuis voelden bij dit team.
Jeremiah stond op het doel van SCE en al vanaf het begin was het een leuke wedstrijd waarin al na 6 minuten Flevoboys het eerste doelpunt scoorde 0-1.
SCE jongens gingen steeds beter spelen, wisten elkaar makkelijker te vinden en door het betere samenspel werd de bal op links door Tamas gespeeld naar Wouter en hij scoorde de gelijkmaker 1-1.
Na ongeveer 10 minuten werd de bal opnieuw via de linkerkant van Wouter naar Nick gespeeld die geen moeite had en scoorde naar 2-1.
Onze Verdediging stond er goed bij maar kon niet verhinderen dat de snelle pingelaar van Flevoboys de stand weer gelijk trok. 2-2
De keeper (Jeremaih) die al een keer op het juiste moment was uitgelopen en ook het keepersgeluk had dat de bal via de paal in de handen van hem terecht kwam, voorkwam hiermee de voorsprong voor Flevoboys
Door het betere voetbalspel van SCE en het betere samenspel kon NOA zijn eerste doelpunt in de E3 scoren 3-2.
Helaas was de vreugde van korte duur want door weer een snelle aanval van Flevoboys kant werd het 3-3  en een minuut voor de rust zelfs 3-4 voor Flevoboys.
De jongens van de overkant hadden blijkbaar de smaak te pakken en gingen direct na de rust weer vel in de aanval en met een hard schot en een mooie duik van onze keeper ( helaas kon Jeremaih de bal net niet pakken ) werd het 3-5 voor de buren.
Na enkele tactische wijzigingen van de leiding en opdracht om de gevaarlijkste speler dichter op de huid te zitten pakte Sam de bal op en bracht Wouter opnieuw in een score positie en maakte er 4-5 stand van .
Een spannende wedstrijd met een steeds beter voetballende SCE ploeg ,  bracht Ibrahim de stand met een hard schot naar  5-5 .
Een stand waar iedereen van dacht dat zal wel de einduitslag worden , maar nee hoor,  Flevoboys veranderde de tussen stand na 20 min naar 5-6.
SCE Liet het er niet bij zitten en na een mooie sleiding  van Romeo en het snel doorspelen van de bal door Tamas scoorde opnieuw Wouter zijn 3e doelpunt (Hatrick) naar de eindstand  6-6.
In deze spannende wedstrijd maakte Wouter 3 , Nick 1, Noah 1 en Ibrahim 1 doelpunt.
Ik denk een terechte uitslag waarbij de SCE ploeg de beter en slimmere voetbalploeg was en Flevoboys een paar utstekende pingelende voetballers had.
Deze oefenwedstrijd was een mooie en nuttige wedstrijd waar het publiek met vriend en vijand van genoten heeft.
Compliment voor onze jongens en begeleiding , ze zijn op de goede weg.